Chat with us, powered by LiveChat

Leren stoelen

Toont alle 5 resultaten

Het materiaal leer

Leren stoelen worden gemaakt van het materiaal leer, afkomstig van dierenhuid. Dit kan bijvoorbeeld van een koe, paard of varken zijn. Het materiaal wordt voor allerlei producten gebruikt, waaronder meubels en dus ook leren stoelen. Het natuurproduct zorgt ervoor dat een stoel van leer een luxe uitstraling heeft. Naast echt leer, kun je ook voor vegan en daarmee diervriendelijk leer kiezen. Een leren stoel gebruik je bijvoorbeeld in de eetkamer als eetkamerstoel of als extra zitplaats in de woonkamer. Het luxe materiaal maakt de stoel tot een blikvanger en staat goed in combinatie met een leren bank of juist aan een houten eettafel. In ons assortiment vind je diverse stoelen van leer van verschillende merken.

Woonstijlen

In eerste instantie doet een leren stoel misschien denken aan een ouderwets interieur, maar dat hoeft absoluut niet waar te zijn. Het klopt dat een stoel van leer goed past in een retro interieur, maar ook in andere woonstijlen misstaat deze stoel niet. Een bijzondere leren stoel is geschikt voor een bohemian interieur, voegt natuurlijk materiaal toe aan de landelijke woonstijl en een gekleurd model is perfect voor een moderne interieurstijl. Stoelen van leer horen dus niet bij één specifieke woonstijl, maar zijn veelzijdig inzetbaar en goed te combineren met andere meubels.

Diverse merken

In ons assortiment vind je leren stoelen van diverse merken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stoelen van Kick Collection, een merk dat hoogwaardige meubels maakt en deze tegen een betaalbare prijs verkoopt. De stoelen van leer zijn modern en hebben een uniek element. Ook vind je in ons assortiment stoelen van bijvoorbeeld Urban Lifestyle en Richmond Interiors. Wij verkopen alleen merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en interessante ontwerpen. Alle leren stoelen hebben een bijzondere uitstraling en zijn een echte blikvanger in de ruimte.

Opvallende kleuren

Bij leren stoelen denk je snel aan natuurlijke kleuren, maar leer is ook in verrassende kleuren beschikbaar. Een stoel van leer is verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals grijs, bruin en zwart. Wanneer je van opvallende kleuren houdt, kies je bijvoorbeeld voor donkerroze, okergeel of indigo. Vind je de uitstraling van leer mooi, maar wil je geen dierlijke producten in huis? Dan kun je kiezen voor stoelen van vegan leer. De bekleding ziet eruit als leer, maar is gemaakt van diervriendelijke alternatieve materialen. Ook de vegan varianten zijn verkrijgbaar in zowel neutrale als opvallende kleuren.