Chat with us, powered by LiveChat
Home Merken Ginore

Ginore

Of je nu van klassiek, minimalistisch, extravagant of modern houdt, elk interieur komt tot leven met een vloerkleed van Gínore. Het team van Ginore heeft meer dan 100 jaar ervaring! Het zijn ware experts op het gebied van vloerkleden. Door samen te werken met een gerenommeerd binnenhuisarchitect, trendwatcher, experts in weeftechnieken en jonge ondernemers zorgen ze dat het assortiment up to date is en van enorm hoge kwaliteit.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wie zijn Ginore?

Het team van Ginore heeft meer dan 100 jaar ervaring! Het zijn ware experts op het gebied van vloerkleden. Door samen te werken met een gerenommeerd binnenhuisarchitect, trendwatcher, experts in weeftechnieken en jonge ondernemers zorgen ze dat het assortiment up to date is en van enorm hoge kwaliteit. Ben je opzoek naar het mooiste vintage tapijt? Maar kan je maar niet dat ene vintage vloerkleed vinden dat bij jouw interieur past? Geen zorgen! Ginore heeft wat je zoekt! Ginore Vintage is een lijn met erorm veel keuze zoals vintage patchwork, esher washed blue, louis de poortre, deco twillight of de grunge genim blue. De vloerkleden van gínore zijn er in enorm veel soorten!

Ginore vloerkleed kopen?

Bedenk voor jezelf waar je naar opzoek bent en wat bij jou interieur past. Bekijk eens de deco lijn met mooie kleden zoals deco noon, deco lungo, deco lou, deco corretto, deco safou, deco cranberry, deco sunrise, deco carrara of deco cappuccino. Of bekijke eens de kleden die het best verkocht worden van de gínore patch lijn zoals de gínore patch deco ruskuela, gínore patch deco olive of de gínore patch deco lungo.

Soorten vloerkleden

Ben je al bekend met het patchwork vloerkleed? Patchwork is een handwerktechniek waarbij lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar worden genaaid. Het is helemaal hip, vandaar ook de grote patchwork collectie bij Ginore. Veel verkochte patchwork vloerkleden zijn de gínore patch deco sunrise, gínore patch deco twilight, gínore patch deco carrara en de ginore vintage patchwork.

Service van Skogen.nl

Voor de beste vloerkleden moet je hier zijn. Daarnaast profiteer je van gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Kijk verder op onze site voor de algemene voorwaarden en aanvullende informatie.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service