Chat with us, powered by LiveChat
klantervaring 9.8 uit 91 reviews
  • Tevreden klanten
  • Zorgeloos bestellen
  • In NL & BE gratis én snel bezorgd
Home Merken Richmond Interiors Richmond Blackbone

Richmond Blackbone

De Richmond Blackbone collectie bestaat uit bijzondere meubels met gouden en zilveren details. De basis van de collectie is donker eikenhout gelegd in een visgraatpatroon. Dit zorgt voor het elegante tintje aan de verder stoere meubels. Richmond Blackbone Gold is het onderdeel van de collectie met gouden onderstellen, terwijl bij de Richmond Blackbone Silver meubels alle details zilver zijn. Je kiest zelf de accentkleur die past bij de rest van je interieur en die zorgt voor de juiste uitstraling. In ons assortiment shop je verschillende meubels uit de Richmond Blackbone collectie: van eettafels tot boekenkasten en van dressoirs tot tv-meubels.

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Het merk Richmond Interiors

Het merk Richmond Interiors kennen we al 45 jaar. Het merk begon met een handel in antiek, waarbij de in- en verkoop van meubels centraal stond. Tegenwoordig handelt het merk niet langer in antiek, maar produceren ze hun eigen meubels. De meubels hebben een klassieke en elegante uitstraling met een eigentijds element. Dit zorgt ervoor dat de verschillende meubels van Richmond Interiors een unieke uitstraling hebben en bij verschillende woonstijlen passen. De meubels zijn echte blikvangers in je ruimte. In ons assortiment vind je diverse meubels van het merk, waaronder de Richmond Blackbone collectie.

De Blackbone collectie

De Richmond Blackbone collectie is een serie meubels die met name gemaakt zijn van zwart gebeitst eikenhout. De verschillende delen zijn in een visgraatpatroon gelegd, waardoor de meubels een elegante en unieke uitstraling krijgen. De collectie bestaat uit twee verschillende delen: Richmond Blackbone Gold en Richmond Blackbone Silver. De onderstellen zijn hierbij verschillend. De Richmond Blackbone Gold collectie heeft gouden onderstellen en details, terwijl deze bij de Richmond Blackbone Silver collectie de kleur zilver hebben. De Richmond Blackbone collectie bestaat uit verschillende meubels.

De meubels

De Richmond Blackbone collectie is divers en bestaat uit verschillende meubels. Je kunt hierbij denken aan Richmond Blackbone salontafels of Richmond Blackbone eettafels. De tafels hebben een zwart visgraatpatroon en een zilveren of gouden onderstel. Het onderstel verandert de uitstraling van de tafel en zorgt ervoor dat de tafels bij verschillende interieurs passen. In ons assortiment vind je ook Richmond Blackbone tv-meubels, nachtkastjes, boekenkasten, bureaus en dressoirs. Je kunt verschillende meubels uit de Richmond Blackbone collectie met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor Richmond Blackbone salontafels en combineer deze met een bijpassend tv-meubel of een bijpassende boekenkast.

Industriële woonstijl

Het donkere eikenhout van de Blackbone collectie maakt de meubels uitermate geschikt voor een industriële woonstijl. De donkere meubels met zilveren of gouden details hebben een ruwe en stoere uitstraling. Dit gaat goed samen met andere items in een industrieel interieur en doet denken aan de stijl van fabrieksgebouwen. De Richmond Blackbone Gold meubels voegen een warme tint toe aan de verder donkere meubels, terwijl Richmond Blackbone Silver juist voor een koelere uitstraling in de ruimte zorgt. De meubels zijn echte blikvangers voor in je industriële interieur.

Loop geen prachtige producten mis!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op prachtige acties!