Chat with us, powered by LiveChat
klantervaring 9.8 uit 91 reviews
  • Tevreden klanten
  • Zorgeloos bestellen
  • In NL & BE gratis én snel bezorgd
Home Merken Richmond Interiors Richmond Bloomingville

Richmond Bloomingville

Toont alle 6 resultaten

Het merk Richmond Interiors

Richmond Interiors is een meubelmerk dat naamsbekendheid kreeg door de in- en verkoop van antiek. Tegenwoordig handelt het merk niet meer in antiek, maar produceren ze authentieke meubels met eigen ontwerpen. Deze meubels hebben een elegante uitstraling en veelal klassieke kenmerken. Hoewel de meubels klassiek zijn, hebben ze ook een eigentijdse touch, waardoor ze perfect in moderne interieurs van vandaag passen. Het merk heeft verschillende meubelcollecties, waaronder de Richmond Bloomingville collectie. De collectie heeft onder andere een Bloomingville salontafel, maar bijvoorbeeld ook meerdere wandkasten in de typische Bloomingville stijl.

De Richmond Bloomingville collectie

De Richmond Bloomingville collectie heeft een verfijnde en luxueuze uitstraling. Terugkerende materialen in deze collectie zijn onder ander PU-leer en zwart eiken. Ook zijn er veel matte gouden details terug te zien in de Bloomingville collectie van Richmond. Het PU-leer wordt gebruikt om de look van segrijn te imiteren, een ‘haaienleer’ dat populair was in de Art Deco periode in de jaren twintig. Dit luxe materiaal geeft eenzelfde luxe uitstraling aan je interieur en zo zorgt de Richmond Bloomingville collectie voort een unieke touch in een modern interieur. De meubels passen ook goed bij een industrieel interieur dankzij de donkere kleuren en gouden details.

De verschillende meubels

In de Bloomingville collectie van Richmond vind je diverse meubels terug. De collectie bestaat onder andere uit salontafels en wandkasten. De Richmond Bloomingville salontafel bestaat uit twee delen. Beide salontafels zijn rond, hebben gouden details en donker hout. Je schuift de kleinere Richmond Bloomingville salontafel deels onder de grotere variant, waardoor je een speels effect creëert. De verschillende wandkasten in de Richmond Bloomingville collectie zijn gemaakt van donker eikenhout, segrijn van PU-leer en hebben mat gouden details. Je kiest voor een kleinere variant die ook perfect is als tv-meubel of een grotere wandkast met meer opslagruimte.

Loop geen prachtige producten mis!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op prachtige acties!