Chat with us, powered by LiveChat
Home Merken Richmond Interiors Richmond buffetkasten

Richmond buffetkasten

Enig resultaat

Het merk Richmond Interiors

Het merk Richmond Interiors staat bekend om zijn eigentijdse meubels met een klassieke uitstraling. Ruim 45 jaar geleden handelde het merk in antiek, maar tegenwoordig produceren ze enkel meubels met eigen ontwerpen. Dit zijn combinaties van klassiek en modern, die bij veel mensen in de smaak vallen. De verschillende collecties hebben ieder een eigen invalshoek en passen bij verschillende woonstijlen. Een van de meubels van het merk is de Richmond buffetkast. Een buffetkast bestaat vaak uit twee delen, waarvan het bovenste gedeelte gebruikt wordt om glazen en porselein te bewaren. Dit zie je door de glazen deurtjes, terwijl het onderste gedeelte bredere deuren heeft.

Verschillende modellen

Er zijn verschillende buffetkasten van het merk Richmond verkrijgbaar. Zo heeft de buffetkast uit de Richmond Oakura collectie een prachtige uitstraling dankzij het eikenfineer waar de kast van gemaakt is. Een klassieke Richmond Interiors buffetkast heeft een bovengedeelte met plankjes en glazen deuren en daaronder een afgesloten deel met meer opslagruimte. Dit model heeft zelfs meerdere lades om bestek te bewaren. Er is een kleinere variant van 2×2-deurs beschikbaar, maar ook een groter model van 2×4-deurs. Als laatste is ditzelfde model verkrijgbaar met drie deuren. Liever geen porselein etaleren? Dan kies je voor een Richmond buffetkast zonder glazen deurtjes.

Diverse stijlen

Naast verschillende formaten, zijn er ook verschillende stijlen buffetkasten verkrijgbaar. Heb je een licht interieur, zoals een Scandinavisch of landelijk interieur? Daar past een Richmond Interiors buffetkast “Oakdale” goed bij. Deze buffetkast is wit van kleur, heeft een eenvoudig design en enkele houten details. Voor een industrieel of ander donkerder interieur, kies je het model uit de Oakura collectie. Deze Richmond buffetkast is gemaakt van donker eikenfineer en heeft een strak design. Dit strakke design zorgt ervoor dat de Richmond Interiors buffetkast ook goed in een modern interieur past.

Lage Richmond buffetkast

Over het algemeen zijn buffetkasten hoger en hebben ze glazen deuren in het bovenste gedeelte. In ons assortiment vind je echter ook een Richmond Interiors buffetkast die lager is. Deze Richmond buffetkast heeft drie deurtjes en drie lades, waarin je bijvoorbeeld een bijzonder servies of extra bestek bewaard. De Richmond Interiors buffetkast is wit van kleur met een prachtig blad van eikenhout bovenop. Omdat de buffetkast laag is, is dit blad van eikenhout goed zichtbaar en kun je er gebruik van maken in je interieur. Zet er bijvoorbeeld een mooie plant of een vrolijk bos bloemen in een vaas op.

Deuren met glas

Buffetkasten hebben vaak glazen deuren en zo zie je de inhoud van de kast. In ons assortiment vind je diverse modellen van het merk Richmond Interiors. Je kiest bijvoorbeeld voor een smallere buffetkast 2×2-deurs en met twee lades. Het bovenste gedeelte met glas heeft drie planken, waarop je een prachtig servies of een collectie vazen tentoon kan stellen. Zo geniet je iedere dag van deze mooie items die altijd in het zicht staan. Je vindt niet alleen deze smalle Richmond buffetkast in ons assortiment, maar ook meerdere brede modellen. Kies bijvoorbeeld voor een Richmond Interiors buffetkast met drie of vier deuren in de breedte.

Stoere buffetkast

Buffetkasten hebben vaak een elegante uitstraling en dienen om porselein of glaswerk in op te bewaren. Ben je op zoek naar een stoer model voor jouw interieur? Dan kun je kiezen voor een stoere Richmond buffetkast, bijvoorbeeld in het zwart of donkergrijs. Je kiest bijvoorbeeld voor een hoekig en strak model met twee deuren en daarboven twee keer drie open vakken. Deze buffetkast is ideaal voor boeken of decoratie. We verkopen ook een Richmond Interiors buffetkast in de kleur donkergrijs met metalen deuren. Dit stoere exemplaar is 2×2-deurs, waarbij de bovenste twee deuren grotendeels van glas zijn.

Elegante trolley

Een andere manier om servies of glaswerk tentoon te stellen is op een elegante trolley. Van het merk Richmond Interiors vind je een gouden trolley met marmeren plateaus. De kleinere trolley is bijvoorbeeld niet geschikt voor het tentoonstellen van een servies, maar juist ideaal om drank op te bewaren. Je zet er een mooie kan met drank op, bijbehorende glazen en andere accessoires die je eventueel nodig hebt. Deze elegante trolley is een mooie manier om een kleine bar in je woonkamer of eetkamer te creëren. Zo zijn alle accessoires in het zicht op deze elegante trolley.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service