Chat with us, powered by LiveChat
Home Merken Richmond Interiors Richmond eetkamerstoelen

Richmond eetkamerstoelen

Voor het vinden van eetkamerstoelen moet je kritisch zijn. Je moet er tenslotte lang op kunnen zitten tijdens een gezellig diner, maar ze moeten ook passen bij de rest van jouw interieur. Daarvoor kun je rekenen op de eetkamerstoelen van Richmond. De stoelen hebben een heerlijke, comfortabele zitting, maar ook een opvallende, moderne uitstraling.

Toont alle 3 resultaten

Het merk Richmond Interiors

Richmond Interiors bestaat al ruim 45 jaar en heeft veel ervaring in de meubelindustrie. Waar het merk in eerste instantie in- en verkoop van antiek deed, fabriceren ze tegenwoordig eigen meubels. Deze meubels hebben een elegante en klassieke uitstraling met een moderne touch. De Richmond Interiors eetkamerstoelen hebben veelal klassieke vormen in combinatie met een moderne stof. Een Richmond Interiors eetkamerstoel kun je los kopen en je kunt dus verschillende modellen combineren. Natuurlijk kun je ook vier of zes dezelfde Richmond eetkamerstoelen kopen voor een mooi geheel rond je eettafel. Een Richmond eetkamerstoel is geschikt voor verschillende woonstijlen.

Comfortabel zitten

Aan je eettafel zit je ’s ochtends te ontbijten, eet je met je familie of tafel je lang met een groep vrienden. Je brengt behoorlijk wat tijd door rond deze tafel en daarom is het belangrijk dat je comfortabel zit. De Richmond Interiors eetkamerstoelen zijn comfortabele stoelen met een unieke uitstraling. De stoelen zijn gemaakt van zachte materialen, waar door je er lange tijd lekker op kunt zitten. De rugleuningen zijn hoog genoeg en hebben een prettige vorm. Sommige stoelen hebben armleuningen, waardoor je nog beter zit en makkelijker op kunt staan. In ons ruime assortiment vind je allerlei comfortabele Richmond eetkamerstoelen.

Fluwelen eetkamerstoelen

Een populaire stof onder de Richmond eetkamerstoelen is fluweel. Deze zachte en elegante stof zorgt ervoor dat de Richmond eetkamerstoel een bijzondere uitstraling krijgt. Fluweel is een aaibare stof die bijvoorbeeld perfect in een bohemian interieur past. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je zowel voor een opvallende als neutralere uitstraling kunt kiezen. Overweeg hierbij goed welke andere meubels en decoratie je in je eetkamer hebt. Staan er veel neutrale items? Kies dan voor opvallende stoelen voor een bijzondere uitstraling. Wanneer je al verschillende blikvangers hebt, zijn neutrale stoelen juist de betere keuze.

Opvallende modellen

Een Richmond Interiors eetkamerstoel kan opvallend en bijzonder zijn. Hierbij kun je denken aan een stoel met een prachtige rugleuning in de vorm van een schelp. Deze Richmond eetkamerstoel is onder andere beschikbaar in donkergroen, zwart en roze. De rugleuning in combinatie met gouden poten, zorgt voor een zowel klassieke als moderne uitstraling. Andere blikvangers zijn een okergele Richmond eetkamerstoel met een deels open rugleuning, Richmond Interiors eetkamerstoelen met bijzondere uiteenlopende poten of Richmond stoelen met een speciaal textuur.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service