Chat with us, powered by LiveChat
klantervaring 9.8 uit 91 reviews
  • Tevreden klanten
  • Zorgeloos bestellen
  • In NL & BE gratis én snel bezorgd
Home Merken Richmond Interiors Richmond Herringbone

Richmond Herringbone

Toont alle 7 resultaten

Richmond Herringbone collectie

Een van de collecties van het merk Richmond Interiors is de Richmond Herringbone collectie. Deze collectie wordt gekenmerkt door oud eikenhout gelegd in een visgraatpatroon in combinatie met zwarte frames. De frames en poten zijn stijlvol en maken de meubels tot echte blikvangers in de ruimte. Het merk Richmond Interiors handelde vroeger in antiek, maar produceert tegenwoordig eigen ontworpen meubels. Dit zijn klassieke items met een moderne twist, waardoor ze goed in hedendaagse interieurs passen. De Richmond Herringbone collectie past daar perfect bij qua meubels, omdat deze zowel stijlvol als eigentijds zijn.

Kasten en dressoirs

In de Richmond Herringbone collectie vind je diverse kasten en dressoirs. Zo is er een prachtige tv-dressoir met een visgraatmotief. Aan beide kanten heeft de dressoir een vak met twee deurtjes en in het midden zie je twee bredere vakken zonder deuren. De zwarte poten van de dressoir zijn elegant en zorgen ervoor dat je tv op de perfecte hoogte staat. De Richmond Herringbone collectie kent ook diverse wandkasten, bijvoorbeeld een breder model met vier deuren of een hoger model met twee deuren. Iedere kast heeft het kenmerkende visgraatpatroon met eikenhout en de elegante zwarte poten.

Eettafels

Een Richmond Herringbone eettafel heeft een eenvoudig ontwerp, maar is toch een opvallende verschijning. Je kies bijvoorbeeld voor een model met een tafelblad van 140 bij 70 centimeter met een poot onder iedere hoek. De poten worden aan de onderkant met elkaar verbonden door een metalen frame in dezelfde zwarte kleur als de poten. Een Richmond Herringbone eettafel kan ook een ruwer ontwerp hebben en is daarmee perfect voor een industrieel interieur. Deze Richmond Herringbone eettafel heeft dikkere poten en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Zowel voor grotere gezinnen als kleinere keukens vind je de juiste Richmond Herringbone eettafel.

Loop geen prachtige producten mis!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op prachtige acties!