Chat with us, powered by LiveChat
klantervaring 9.8 uit 91 reviews
  • Tevreden klanten
  • Zorgeloos bestellen
  • In NL & BE gratis én snel bezorgd

Richmond Oakura

Toont alle 18 resultaten

De Richmond Oakura collectie

Richmond Interiors is een eigentijds merk met klassieke meubels met een elegante uitstraling. Waar het merk ooit begon met de in- en verkoop van antiek is het inmiddels volledig overgestapt op de verkoop van eigen ontworpen meubels. De klassieke stijl bleef behouden, maar wel met een moderne twist. Een van de collecties is de Richmond Oakura collectie. Deze collectie bestaat uit meubels gemaakt van eikenfineer in de kleuren zwart en zachtgrijs. Deze collectie is simpel, maar wel met een chique tintje. De Richmond Oakura collectie bestaat onder andere uit salontafels, kasten en eettafels.

Salontafels

Een Richmond Oakura salontafel staat goed in een moderne, klassieke of zelfs industriële woonkamer. De salontafels zijn gemaakt van donker eikenfineer en hebben simpele vormen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Richmond Oakura salontafel van 120 bij 60 centimeter met twee U-vormige poten die elkaar in het midden kruisen. Een andere Richmond Oakura salontafel ziet er vergelijkbaar uit, maar dan met twee lagen. Dit geeft je extra ruimte om bijvoorbeeld boeken of tijdschriften te bewaren. Je zorgt ervoor dat deze items binnen handbereik liggen, maar toch niet volledig in het zicht zijn.

Kasten

De Richmond Oakura kast is net als de andere meubels in de collectie donker van kleur en gemaakt van eikenfineer. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Richmond Oakura kast met acht vakken, waarvan de onderste twee een deurtje hebben. Een variant op dit symmetrische model is de asymmetrische Richmond Oakura kast. Deze kast heeft zeven vakken, waarvan de onderste twee deurtjes hebben. Verder heeft de kast twee bredere vakken en een hoger gedeelte met één groter vak en twee kleinere vakken. Liever een volledig gesloten kast? Ook die Richmond Oakura kast vind je in de collectie.

Eettafels

Meubels uit de Richmond Oakura collectie zijn niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de keuken. Een Richmond Oakura eettafel is een mooie toevoeging aan je interieur en zorgt ervoor dat je in stijl kunt eten. Een optie is de Richmond Oakura eettafel van 200 bij 95 centimeter. De poten van deze eettafel zijn twee X’en die midden onder het tafelblad bevestigd zijn en elkaar kruisen. Er is ook een langere variant van deze tafel beschikbaar, voor wanneer je bijvoorbeeld een groot gezin hebt of vaak eetgasten ontvangt. Het is ook mogelijk om enkel de poten van deze Richmond Oakura eettafel te bestellen en hier zelf een tafelblad op te leggen.

Dressoirs

In de Richmond Oakura collectie vind je allerlei soorten kasten en tafels, waaronder ook dressoirs. Je kiest bijvoorbeeld voor een dressoir gemaakt van donker eikenfineer met strakke lijnen. De kast heeft drie duren met daarboven een lang maar laag vak. Bovenop de dressoir kan je bijvoorbeeld een tv zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om de dressoir tegen een andere muur te plaatsen. Dan kun je er een vaas bloemen, een beeldhouwwerk of een plant op zetten. De strakke dressoir heeft een stoere en moderne uitstraling. Het ontwerp is praktisch en functioneel zonder onnodige versieringen. Dezelfde dressoir is ook verkrijgbaar met vier deuren.

Boekenkasten

Op zoek naar een stoere boekenkast? Dan kies voor een Richmond Oakura kast met een robuuste uitstraling. De boekenkast heeft een handige indeling. Het onderste gedeelte van de boekenkast bestaat uit twee deuren, waarachter je spullen kunt opbergen die je liever niet in het zicht hebt staan. Daarboven is een breed maar niet al te hoog vak, waarin je bijvoorbeeld kleine boeken zet of juist grote exemplaren neerlegt. Daarboven zijn aan de linkerkant twee kleinere vakken en aan de rechterkant één groot vak voor hoge boeken. Helemaal bovenaan is nog een breed maar niet al te hoog vak. De kast is ideaal voor verschillende formaten boeken.

Donker eiken

De Richmond Oakura collectie wordt gekenmerkt door het donkere eikenfineer waar alle meubels van gemaakt zijn. De meubels hebben allemaal een strak en functioneel ontwerp. De Richmond Oakura collectie bestaat uit allerlei meubelstukken. Zo vind je bijvoorbeeld een Richmond Oakura salontafel, verschillende soorten kasten en ook een Richmond Oakura eettafel. Alle meubelstukken passen perfect bij elkaar, omdat ze dezelfde strakke stijl hebben en allemaal van donker eikenfineer gemaakt zijn. Je kunt de verschillende items met elkaar combineren of juist voor een contrast gaan door meubelstukken van andere materialen te gebruiken.

Stoere uitstraling

Alle meubels uit de Richmond Oakura collectie hebben een stoere uitstraling. Dit komt met name door de donkere kleur, maar ook de strakke vormen en de robuuste look dragen hieraan bij. De meubels uit de Richmond Oakura collectie passen bijvoorbeeld perfect in een industrieel interieur. Deze woonstijl staat bekend om de robuuste meubels, de stoere uitstraling die aan een fabriek doet denken en het gebruik van donkere kleuren. Wanneer je een industrieel interieur in huis wilt, zijn de Richmond Oakura meubels een goed startpunt.

Loop geen prachtige producten mis!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op prachtige acties!