Veer Carpets

Wie zijn Veercarpets? Veer Carpets houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloerkleden nauwlettend in de gaten en bezoekt veel beurzen om zich te verdiepen in de laatste modetrends wat betreft vloerkleden en interieur. De kleden van VeerCarpets voegen in je interieur echt iets toe!

Lees meer

1–24 van 321

Wie zijn Veercarpets?

Veer Carpets houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloerkleden nauwlettend in de gaten en bezoekt veel beurzen om zich te verdiepen in de laatste modetrends wat betreft vloerkleden en interieur. De kleden van VeerCarpets voegen in je interieur echt iets toe!

Soorten kleden.

De meeste kleden komen in een aantal verschillende maten, om er voor te zorgen dat het perfecte kleed er voor iedereen tussen zit. Een aantal standaard maten zijn 70×140 cm, 160×230 cm en 200×290 cm. De materialen zijn daarnaast ook enorm uiteenlopend, denk aan een wollen vloerkleed, wol in combinatie met jutte, een kleed dat bestaat uit verschillende broeklabels, een combinatie met viscose, een hoogpolig karpet of misschien trendy oosters vintage. De meeste kleden zijn zelfs prachtig met de hand afgewerkt. De meeste kleden zijn verkrijgbaar in de kleuren licht donker en daar tussenin.Door een vloerkleed toe te voegen creëer je niet enkel sfeer in een ruimte maar ook geeft het warmte. Een aantal bekende en veel verkochte kleden uit het assortiment van Veer Carpets zijn de karpet jute, viola blue rond, , vloerkleed jeffie, adel medaillon, viola antra rond, oosters vintage vloerkleed hippe medaillon, en de kleden van jute rond.

De vorm van je kleed.

De vorm van je kleed is een belangrijkpunt van aandacht. Rond is een prachtig en handige vorm. Een ronde medaillon vloerkleed brengt direct een speelse sfeer in de woonkamer. En daarnaast, een luxe kleed als een hippe ronde medaillon vloerkleed brengt stijl! Een hoogpolig Karpet kan echt het verschil maken en zorgt voor een compleet nieuwe sfeer in de kamer. Denk bij het inrichten goed aan de maat van het vloerkleed en tapijt. Als je een grote kamer hebt en voor opvulling wil zorgen, schroom dan niet en kies voor een grotere maat zoals die van 200×290 cm. Maar heb je daarentegen minder de ruimte, neem dan een maatje kleiner en ga bijvoorbeeld voor de maar 160×230 cm. Een kleed kan erg bepalend zijn voor de ruimte. Kleden voegen in je interieur echt iets toe als je zorgt dat het kleed goed tot zijn recht komt. Je zult zien, een mooi kleed brengt direct meer sfeer! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij onze algemene voorwaarden.