Chat with us, powered by LiveChat
Home Naamswijziging Magazijnshopper wordt Skogen

Magazijnshopper wordt Skogen na 10 jaar

Amsterdam, 4 januari 2021 

Meubelwebshop Magazijnshopper.nl heet vanaf vandaag Skogen.nl. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die als doel heeft om meer duurzaam te opereren. De nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe website die beter past bij de nieuwe uitstraling van het bedrijf. 

Magazijnshopper.nl werd in 2010 door een groep vrienden opgericht om het kopen van design meubels van hoge kwaliteit en een lage prijs voor iedereen mogelijk te maken. Nelson Zonneveld, oprichter en mede-eigenaar: “Magazijnshopper werd opgericht om restpartijen van groothandels op te kopen en te verkopen. Onze klanten konden letterlijk de producten uit het magazijn shoppen. Producten vanuit de outlet werden op deze manier nog een laatste keer aangeboden voordat ze naar opkopers gingen.” 

Duurzame koers voor Skogen

Nu, 10 jaar later, dekt deze naam niet meer de missie en visie van Magazijnshopper.nl. Het nieuwe Skogen (de Zweedse vertaling van ‘het bos’) is een webshop die iets terug gaat doen voor het milieu. De eerste stap hierin is de samenwerking met de organisatie Trees for All. Zonneveld: “Ieder jaar zullen wij geld doneren om minimaal 100 bomen terug te planten. Daarnaast gaan we de komende maanden met onze leveranciers om tafel om te kijken wat we qua duurzaamheid kunnen bereiken. Het aansluiten van nieuwe duurzame merken aan ons aanbod is ook een doelstelling.”

Nieuwe website voor Skogen

De bekendmaking van de nieuwe naam gaat gepaard met de livegang van de nieuwe website. De webshop is in een fris jasje gestoken en daarmee gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Ook kunnen klanten door middel van Shop The Look inspiratie opdoen door hun favoriete meubels in een interieur te zien, om vervolgens met één klik de hele ruimte in hun winkelmandje toe te voegen.   

Aan de service van Skogen zal weinig veranderen. Klanten kunnen nog steeds de beste kwaliteit meubels tegen een eerlijke prijs blijven verwachten. Ook de klantenservice blijft zoals je gewend van het bedrijf bent. Zo is de chat iedere dag tot 21:00 uur beschikbaar, ook in het weekend. Voor de klanten zal er verder niks veranderen. Klanten kunnen nog steeds inloggen met hun gegevens om hun bestelgeschiedenis in te zien en ook onlangs geplaatste orders zullen uiteraard worden uitgegeven. 

Over Skogen

Meubelwebshop Skogen verkoopt hippe meubels van bekende merken als Kick Collection, Woood en Richmond Interiors. Skogen biedt haar klanten eerlijke prijzen, retour zonder gedoe en een uitstekende klantenservice.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service