Schapenvachten

Ben je opzoek naar een mooie schapenvacht? Dan ben je bij Skogen.nl aan het juiste adres! Schapenvachten zijn de laatste tijd weer helemaal hip. Je kan ze bijna niet meer wegdenken uit de woonmagazines en woonprogramma’s op tv. En dat is ook niet voor niets. Een schapenvacht creëert een warm en sfeervol effect in de ruimte, oogt zacht en geeft daarnaast ook nog eens een natuurlijk effect!

Lees meer

Heb jij hem al in huis?

Schapenvacht, schapenvacht vloerkleed, schapenvel, schapenkleed heb jij hem nog niet in huis? Het geeft de toevoeging aan je interieur die je mogelijk nog mist. Met een schapenkleed maak je je woonkamer af. Je kan de vacht gebruiken als vloerkleed maar ook als pleet op de bank om op te liggen. Het geeft niet enkel een mooi effect aan uw interieur en warme uitstraling. De vachten zijn heerlijk warm en lekker zacht dus enorm comfortabel. Al onze schapenvachten zijn van hoge kwaliteit. Alle schapenvachten worden ecologisch gelooid. Het looien op deze wijze zorgt voor de beste kwaliteit. Echt schapenvacht en dan helemaal ecologisch gelooide vacht is duidelijk te onderscheiden van imitatie schapenvacht.

Soorten schapenvachten

De schapenvacht wit is een van de meest voorkomende vachten. Maar naast de schapenvacht wit hebben wij in ons assortiment nog veel meer kleuren. De collectie die wij aanbieden is enorm ruim. We hebben grijze vachten, IJslands grijs, bruine schapenvachten, schapenvacht zwart, witte schapenvachten. Ook hebben wij felle kleuren, hier is het schapenvacht geverfd ( onze vachten worden eerste gelooid en gereinigd en daarna worden de vachten gekleurd). Onze schapenvacht grijs, schapenvacht IJsland en schapenvacht bruin komen in lamsvachten en schapenvachten. Kortom bij ons vind je vast een vacht die bij jou past.

Onze service

Aan de service zal het niet ontbreken bij Skogen.nl. Als je een bestelling plaatst boven de 20 euro profiteer je bij ons van gratis verzending. Bijna al onze producten zijn op voorraad dus je kan binnen de kortste keren van je nieuwe producten genieten.

Na het bestellen ontvang je een track and trace code om te zien waar je bestelling zich bevindt en hoe laat de bestelling wordt bezorgd.

Wil je meer weten over ons of extra foto’s zien die niet op de webshop staan? Kijk dan op social media, en volg ons op Instagram voor de laatste interieur trends.