Chat with us, powered by LiveChat
Stoelen Fauteuils Teddy fauteuils

Teddy fauteuils

Toont alle 5 resultaten

Lichte teddy fauteuils

Over het algemeen is een fauteuil van teddy stof licht van kleur. Schapenvacht is van nature licht van kleur en daarom zijn de stoelen van faux schapenvacht vaak ook licht. De lichte fauteuil teddy past bijvoorbeeld goed in een Scandinavisch interieur, waar veel gebruik gemaakt wordt van lichte kleuren. Een lichte teddy fauteuil trekt de aandacht in de ruimte met zijn mooie ontwerp, maar zorgt tegelijkertijd voor een rustige uitstraling in de kamer. De lichte teddy fauteuils en teddy stoelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een ronde rugleuning, met een hoekiger ontwerp of juist met een schelpvormige leuning.

Teddy fauteuils van diverse merken

In ons assortiment kun je een teddy fauteuil kopen van verschillende merken. Zo kies je bijvoorbeeld voor het populaire merk Richmond Interiors. Kenmerkend voor Richmond Interiors zijn de klassieke en elegante meubelstukken waar een eigentijdse draai aan gegeven is. De teddy fauteuils hebben een klassieke uitstraling, maar de teddy stof van de fauteuil is juist modern. Ook van het merk Kick Collection vind je verschillende teddy fauteuils in ons assortiment. Dit merk maakt hoogwaardige meubels en is erg betaalbaar. Wij verkopen merken met unieke ontwerpen en die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

Verschillende soorten poten

Een fauteuil van teddy stof kan verschillende uitstralingen hebben, die zowel door de rugleuning als de poten wordt bepaald. Zo vind je bijvoorbeeld een teddy fauteuil die op een rond platform in de kleur goud staat. Teddy fauteuils kunnen ook op vier poten staan, bijvoorbeeld in de kleur zwart of goud. Dikkere, zwarte poten geven de teddy stof fauteuil een stoere uitstraling, terwijl dunnere, gouden poten juist elegant zijn. Een andere optie is een fauteuil van teddy stof die op één grote poot in het midden staat. Dit zorgt ervoor dat de fauteuil draaien kan.

Gekleurde teddy fauteuils

Liever geen lichte fauteuil in huis, maar wel op zoek naar een teddy stof fauteuil? Hoewel de meeste teddy stof fauteuils licht van kleur zijn, zijn er ook een aantal gekleurde opties beschikbaar. Je kiest bijvoorbeeld voor een roze teddy fauteuil. Deze fauteuil heeft een vrolijke uitstraling en is een echte blikvanger in de ruimte. In een donkerder interieur, zoals bij een industriële woonstijl, kun je kiezen voor een zwarte teddy stof fauteuil. Deze fauteuil teddy heeft een stoere uitstraling en het subtiele gouden platform zorgt voor een vleugje elegantie.

Schelpvormige teddy fauteuil

Naast klassieke fauteuils, vind je in ons assortiment ook moderne teddy stof fauteuils. Een voorbeeld hiervan is de fauteuil van teddy stof met een schelpvormige rugleuning. Deze teddy fauteuil heeft een heerlijk dikke zitting, waar je comfortabel op kunt zitten. De schelpvormige rugleuning ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook nog eens goed. Deze fauteuil teddy heeft gouden poten. De iets dikkere poten zien er stevig uit en passen perfect bij de schelpvormige stoel. Je kiest voor de schelpvormige fauteuil in een steenkleur, in het roze of in de kleur crème.