Chat with us, powered by LiveChat
Home Stoelen Vlinderstoelen

Vlinderstoelen

Wil je een mooie vlinderstoel kopen? In ons assortiment vind je verschillende kleuren en stijlen vlinderstoelen voor jouw interieur. Je kunt vlinderstoelen kopen met een houten zitting of juist met een fluwelen bekleding. Beide varianten vlinderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij de houten modellen hebben de poten dezelfde kleur als de zitting, terwijl de fluwelen vlinderstoelen allemaal zwarte poten hebben. De poten zijn strak en simpel ontworpen, zodat alle aandacht gaat naar de prachtige zitting in de vorm van een vlinder. De vlinderstoelen zijn echte klassiekers voor in je interieur. Vooral in de eetkamer staat een fluwelen vlinderstoel prachtig.

Toont alle 10 resultaten

Kick Collection

In ons assortiment vind je diverse vlinderstoelen van het merk Kick Collection. Dit merk staat bekend om meubels van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De ontwerpen zijn uniek en innovatief met een moderne uitstraling. Van het merk Kick Collection kun je diverse vlinderstoelen kopen die een unieke en moderne uitstraling hebben. Een vlinderstoel van dit merk is verkrijgbaar in diverse kleuren en met zittingen in verschillende stijlen. Een vlinderstoel kopen doe je bijvoorbeeld voor aan je eettafel of als blikvanger in een slaapkamer of woonkamer.

Bijzondere vorm

Vlinderstoelen hebben hun naam te danken aan de vorm van de rugleuning. De vorm van de stoel en met name van de rugleuning doet denken aan een vlinder. Dit ontwerp kwam bijna een eeuw geleden voor het eerst op de markt en is nog steeds een klassieker. De vlinderstoel heeft een elegante uitstraling door zijn sierlijke vorm. Vlinderstoelen hebben vier simpele poten, zodat alle aandacht gaat naar de prachtige zitting. In ons assortiment vind je vlinderstoelen met verschillende kleuren poten die goed passen bij de zitting. Je kunt voor gekleurde vlinderstoelen met zwarte poten kiezen, maar ook voor vlinderstoelen waarbij de zitting en poten dezelfde keur hebben.

Fluwelen bekleding

In ons assortiment vind je vlinderstoelen met een fluwelen (velvet stoelen) bekleding en je kunt ook vlinderstoelen kopen met een houten zitting. Een vlinderstoel met een houten zitting heeft een strakke en moderne uitstraling. Wil je de vlinderstoelen in de eetkamer neerzetten en er langere tijd op zitten? Dan kan een fluwelen bekleding een echte uitkomst zijn. De vlinderstoelen met een fluwelen bekleding zijn heerlijk zacht en bieden daarmee meer zitcomfort, zeker wanneer je langer op de stoel zit. Zowel de houten eetkamerstoelen als fluwelen vlinderstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Verschillende kleuren vlinderstoelen

Je kunt vlinderstoelen kopen in allerlei verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een vlinderstoel in een neutrale kleur of juist naar een echte blikvanger, je vindt altijd een passende kleur. Zo kun je een houten vlinderstoel kopen in de kleuren geel, mintgroen, roze, wit, grijs en zwart. De fellere kleuren zijn ideaal wanneer je een blikvanger in de ruimte wilt en de neutrale kleuren gaan goed samen met veel interieurstijlen. De fluwelen vlinderstoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, zwart, roze, grijs, goud, wit en donkergroen. Voor ieder interieur hebben we de juiste kleur!