Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends 5 x prints in huis!

5 x prints in huis!

De makkelijkste manier om je huis te versieren is door posters en prints op te hangen. Tegenwoordig zijn er heel veel online winkels waar je de mooiste posters kunt halen mét of zonder lijsten. Het is dan ook onze favoriete manier om binnen een uur tijd de sfeer in je huis compleet te veranderen. Lees nu vijf manieren waarop je prints in je huis kunt verwerken! Bij Skogen hebben we muurdecoraties van de merken Label51Kick Collection en Woood.

De mix and match collage

Heb je een lege saaie muur in je huis en kun je niet kiezen voor één poster/schilderij of print? Dan is het een leuk idee om veel verschillende prints en lijstjes op te hangen. Dit kan een combinatie zijn van zwart wit, hetzelfde kleurenschema maar ook verschillende geografische of botanische prints. Daarnaast is het ook leuk om posters af te wisselen met je zelfgemaakte foto’s of herinneringen van reizen. Op deze manier combineer je bestaande muurdecoratie met speciale en unieke touches.

De combinatie van prints met planten of kunstobjecten

Een print hoeft niet altijd tegen een muur aan te staan of hangen. Je kunt een print ook midden op tafel zetten of neerzetten tussen een bestaand decoratief hoekje. Heb je een mooie grote plantenbak in huis? Dan kun je daarachter prachtig een grote print zetten. Het brengt net even wat meer sfeer in huis. Zorg er wel voor dat je een goede kwaliteit lijst gebruikt waar vocht niet binnendringt, sommige planten verspreiden veel vocht in de ruimte. Dit kan je print of poster aantasten en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Heb je een prachtig beeld in huis staan dat je voor een muur hebt geplaatst? Dan kun je extra mooie plek ervan maken door dit te combineren met een grote poster of print. Zeker met een beeld in een neutrale kleur vestig je hiermee nog meer aandacht op het beeld!

Muurdecoratie op de grond?

Geen zin om je egale muur vol te hameren met bevestigingshaakjes? We snappen dat, zeker bij een huurwoning of een studentenkamer. Voordat je het weet sta je 20 gaten te vullen met voegmiddel omdat je verhuist naar een andere woning of kamer. Dan is deze manier om prints in je kamer te verwerken echt een aanrader! Als je net even iets anders dan anders wil plaats je je prints op de vloer tegen de muur. Door een samenstelling te maken van verschillende maten en vormen creëer je een speels effect waar je niet snel op uit bent gekeken. Je kunt de positie van je prints, posters en schilderijen per week veranderen.

Ben je bang dat je lijsten uit zullen glijden waardoor ze kapot vallen? Plaats de lijsten op rubbertjes waardoor ze niet zullen verplaatsen. Of ga voor een mooi vloerkleed waarop je de lijsten plaatst. Dit houdt ook het omvallen tegen.

Prints op een prikbord

Heb je geen zin om heel veel verschillende lijsten te kopen en op je muur te bevestigen? Dan kan een prikbord dé manier voor jou zijn om toch een compositie van prints maken. Dit kan door middel van een normaal kurken prikbord, maar veel mensen zullen dit te gewoontjes vinden. Je kunt een stof om je kurken prikbord wikkelen waardoor je een andere kleur of print ondergrond hebt. Maar ook kun je tegenwoordig de leukste metalen prikborden vinden. Hierbij werk je met magneten of klemmen waar je foto’s of prints mee op kunt hangen. Het voordeel van een prikbord is dat je heel gemakkelijk meerdere foto’s en prints ermee op kunt hangen. Zodra je het zat bent, kan je nieuwe prints ophangen!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service