Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends De 5 woontrends van 2022: mis ze niet!

De 5 woontrends van 2022: mis ze niet!

Draaifauteuil Letitia White Bouclé (Copenhagen 900 Bouclé White) – Richmond Interiors

1. Organische vormen en fijne texturen

Zachte vormen en texturen van specifieke stoffen zijn helemaal trending in het nieuwe jaar. Laat je omhelzen door jouw huis door de organische vormen en kom thuis met een warm welkom. Combineer de stoffen als fluweel en/of teddy en vormen met warme kleuren en je huis is helemaal van deze tijd.

2. Warme kleuren

Aansluitend op het eerste punt is het gebruik van warme verfkleuren op de muur een echte trend van 2022. Denk hierbij aan donkere/mos groentinten en donkere roodtinten tot aan de bruine kleur. De kleuren staan dan ook symbool voor veilig- en geborgenheid. Ieder huishouden heeft behoefte aan deze waarden in huis om zich thuis te kunnen voelen. Deze kleuren hoeven zich echter niet alleen in muren vormgegeven te worden, maar komen ook terug in diverse meubels.

 

3. White Bouclé

Een echte stof die vaak terugkomt in het nieuwe jaar: white bouclé met zijn teddy uitstraling. Deze stof op jouw bank, (bar)stoel, poef, noem maar staat toch echt wel heel gezellig. Ook deze stof geeft een warm gevoel en biedt je een warm welkom als je thuis komt. Want heel eerlijk, dat het lekker zit is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk.

4. Niet vies van een printje en exotic accessoires

Ben jij ook zo weg van wilde printjes op je muur, meubels of verwerkt in accessoires? Dan is jouw huis van deze tijd! Kussens, vloerkleden, of tijgers, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Deze accessoires geven dan ook een speelse look aan jouw interieur.

5. Boho

Producten gemaakt van natuurlijke materialen als riet, webbing en bamboe in huis geven jouw huis een echte boho vibe. Kies bijvoorbeeld voor rieten stoeltjes in combinatie met een rotan lamp! Omdat deze materialen allemaal natuurlijk zijn, kunnen meubels en accessoires die hiervan zijn gemaakt ook juist als echte eyecatchers worden gebruikt in interieurs van een totaal andere stijl. Kortom: met deze trend kan jij alle kanten op!

 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service