Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends DIY Muren met Waterverf

DIY Muren met Waterverf

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw kamer een leuk kleurtje te geven. Denk maar aan het verven van een effen kleur, half geschilderde muren en natuurlijk behang met een leuk printje. Maar dit ken je vast nog niet. Een muur met Waterverf-effect! In deze inspiratie blog worden verschillende methodes uitgelegd.
Waterverf of aquarel is een verf die met water wordt verdund. Je maakt de mooiste kunstwerken met deze techniek! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan het heel groot maken of juist klein met mooie details.

De Ombre Stijl

Om diepte te creëren met dezelfde kleur of verschillende kleuren. Gebruik veel water en een beetje verf om een lichte kleur te maken. Om een donkere kleur te maken, gebruik je veel verf en een beetje water. Hierdoor krijgt jouw creatie een hele mooie dimensie! En je kan ook nog de ombre effect hiermee maken! Zo kun je de verf onderaan de muur heel donker en met weinig water aanbrengen. Hoe meer je omhoog gaat, hoe meer water je toevoegt. Zo krijg je een heel bijzonder kleurverloop.

De Messy Look

Wil je juist een rommelige muur hebben met veel verschillende kleuren? Gooi het verf in verschillende hoeveelheden en laat het afdruipen naar beneden. Hierdoor krijg je die “messy look’ en krijgt jouw kamer een kleurrijke en creatieve uitstraling!

Als je de muren hebt geverfd met verschillende kleuren is het goed om meubels te kiezen met een neutrale kleur. Hierdoor blijft het interieur mooi in balans. Kies bijvoorbeeld voor witte of zwarte stoelen. Ben je toch niet heel creatief? Kijk dan op onze website voor mooie behang cirkels en muurdecoratie! Of lees op onze website meer blogs over interieur inspiratie, zodat je erachter kan komen wat wel bij je past.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service