Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Heart Wood

Heart Wood

Kleur van het jaar 2018

De kleur van het jaar Heart Wood is veelzijdig en eenvoudig te combineren met andere kleuren. Laat je inspireren en breng de gewenste sfeer in huis door Heart Wood te combineren met de andere kleuren van het Flexa colorlab. Combineer de Flexa kleur met aardetinten of met koele blauwtinten. Door de nieuwe kleur Heart Wood te combineren met andere kleuren breng je gemakkelijk verschillende stemmingen in huis.

Geef je ruimte een verfijnde en gezellige sfeer en combineer de grijs-roze tint met aardetinten. Deze kleuren zorgen voor kalmte en rust in huis. Verf een donkere rand boven aan de muur. Hierdoor krijgt de ruimte een veilige en warme uitstraling. Maak gebruik materialen als leer, zijde en fluweel om deze sfeer te versterken. Creëer een intieme sfeer door gebruik te maken van natuurlijk hout en planten.

Combineer Heart Wood met zeegroen of koele blauwtinten. Hierdoor ontstaat de perfecte balans tussen een frisse en een knusse uitstraling. De blauwe en roze tinten creëren een uitnodigende omgeving en ondersteunen de behoefte aan verbinding. Voor een luxe look kan je de kleur combineren met warme metalen zoals messing, goud en brons. Combineer naar eigen wens en creëer een thuis waarin je kunt terugtrekken en ontspannen.

Andere kleurtrends

Naast de Flexa kleur Heart Wood zijn er ook nog andere kleurentrends in 2018 te zien. De mooie kleur blauw, van Denim drift tot zwartblauw is al zeer populair dit jaar en deze trend zet zich voort naar 2018. Daarnaast is de kleur groen ook nog steeds te zien komend jaar. Deze kleur zien we vooral terug in smaragd-, fluweel- en mosgroen. Wat wordt jouw favoriete kleur in 2018?

Bijpassende producten bij deze interieurtrend

Ook verliefd geworden op de Heart Wood kleurtrend?  Je kan ervoor kiezen om je hele wand in deze kleur te schilderen maar je kan ook kiezen voor kleine accessoires of meubelstukken in deze kleur. Shop the look bij ons online. In onze nieuwe collectie vind je producten die perfect passen bij deze trend. Benieuwd naar nog meer trends en styling tips? Hou dan onze social media in de gaten.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service