Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Landelijk wonen

Landelijk wonen

De landelijke stijl in het interieur wordt steeds populairder. Het geeft een warme en gezellige sfeer in huis. Bij een landelijk interieur worden veel lichte kleuren gebruikt. Dit zorgt voor een prettige en rustige leefomgeving. In dit artikel ga je lezen hoe je de perfecte landelijke inrichting creëert!

Houten meubels

Hout is niet te missen bij een landelijk interieur! En dan hebben we het echt over rustiek hout. Voor houten meubels kan je denken aan:

  1. Een landelijke eettafel, een grote stoere houten tafel is dé eyecatcher van het huis. Dit geldt ook voor een mooie grote salontafel.
  2. Een landelijke kast, een hoge robuuste kast met raamwerk maakt de woonkamer af! Kleed de kast af met  leuke landelijke accessoires.
  3. Plantenbakken, je zou het niet denken, maar het groen van de planten combineren met het lichte hout is    dé perfecte match.

Het is ook superleuk om het hout een kleur te geven! Houd het wel rustig met de kleuren, bijvoorbeeld: Créme, grijs, beige of bruin.

Grote stoelen

Je hebt geen landelijk interieur als de grote stoelen ontbreken! Het gaat hier om de eetkamerstoelen, die de landelijke woonkamer af maken! Bij grote stoelen hoort natuurlijk ook een groot bankstel. Als je voor de perfecte landelijke stoelen gaat, ga dan voor een lichte stof voor de zitting en voor houten poten! De bank in de woonkamer maak je af met mooie sierkussens of bijvoorbeeld een kleed over de leuning. Onthoud wel: blijf bij lichte kleuren!

Landelijke accessoires

Om de finishing touch te geven aan je huis kan je het natuurlijk op leuken met allerlei accessoires! Om het persoonlijk te maken, kan je leuke fotolijsten gebruiken. Als je in de landelijke stijl wilt blijven is het het mooiste om gebruik te maken van zwart/wit foto’s. Dit geldt ook voor de lijsten die je voor de foto’s gebruikt.

Het gebruik van grote lampen is ook essentieel om een landelijke woonstijl te creëren. Het is belangrijk dat het grote lampen zijn, maar wel strak van vorm.

Ben je nog op zoek naar landelijke meubels? Deze vind je allemaal op onze website. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw nieuwe aankoop en ontvangen graag een foto via info@skogen.nl

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service