Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Met deze tips ben jij klaar voor de lente!

Met deze tips ben jij klaar voor de lente!

Moeder winter heeft het nu niet meer voor het zeggen. Hier en daar breekt de zon alweer door. Dat kan maar één ding betekenen, het is weer Lente! En wat is er nou beter om in de lente sferen te komen dan het interieur een flinke opfrisbeurt geven? Weg met de donkere kleuren die doen denken aan de winter en aan kou. Restyle je huis in vrolijke lentekleuren. Dit zijn warme, heldere en frisse kleuren. Die jouw huis een speelse aanblik geven en ervoor zorgen dat je energiek voor de dag komt!

De grote voorjaarsschoonmaak

Voordat je begint met de meubelen te vervangen, is het verstandig om een grote schoonmaak te houden. Zet de ramen open, lap alle ramen en laat het zonlicht weer in huis stralen. Nu je huis weer helemaal spik en span is kan je er weer helemaal tegenaan. Aan de wanden kan je mooi een mooie muurdecoratie hangen.

Fleur je huis helemaal op

Hoe kan je nou beter beginnen met het restylen van je huis dan mooie en kleurrijke bloemen en planten in huis te nemen. Laat het hele interieur opfleuren met een prachtig bosje gele tulpen, rode rozen of mooie planten. Daarnaast mag natuurlijk de Narcis niet ontbreken in het interieur, bij uitstek een voorjaarsbloem. Deze bloemen en planten zijn uitstekend te combineren met de prachtige vazen en bloempotten. Nu je helemaal voorjaars proof bent kunnen de grote veranderingen beginnen, het restylen van de meubelen. Fleur je huis op met meubels van bijvoorbeeld Woood en Label51!

De juiste meubelen voor een voorjaarssfeer

Naast dat kleuren en bloemen erg belangrijk zijn om in de lente ambiance te komen, passen bepaalde meubelstukken ook beter bij het voorjaar. Ga bijvoorbeeld voor een ronde bijzettafel, hierdoor creëer je bijvoorbeeld een open en gezellige woonkamer. Rond meubilair staat voor samenzijn en samen delen, dat is precies het gevoel dat je wilt krijgen in het voorjaar.

Zie je het al voor je? Samen buiten aan de ronde tafel zitten, de barbecue staat aan en wijntje er bij.

Om het interieur helemaal jouw eigen stijl te geven is het geweldig om te combineren met verschillende voorjaarskleuren. Ga bijvoorbeeld voor de knalgele bank, gecombineerd met de fel groene tafel. Hiermee creëer je de leukste effecten!

De accessoires om de lente in huis te halen

Daarnaast mogen de woonaccessoires niet ontbreken. Deze zijn de finish in touch om de lente in huis te halen. Naast de mooie vazen en bloempotten, is het ook heel leuk om een lente tafereeltje aan de wand te hebben. Een muurdecoratie aan de wand in felle kleuren geeft het hele interieur nét even wat extra’s. Ook kan je kiezen voor de mooie houten klok, deze geeft je echt het gevoel dat je de natuur in huis haalt, wat perfect bij een voorjaarsplaatje past. Een leuk vloerkleed staat ook altijd mooi in huis.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service