Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Oktober woonmaand

Oktober woonmaand

Heb je ook zo genoten van de zomer? Lange zomeravonden op het terras, eindeloos genieten in de tuin. Maar nu is de Woonmaand oktober aangebroken en wordt het tijd om het binnen weer warm, knus en gezellig te maken. Dat doe je niet alleen door de kachel een graadje hoger te zetten of de open haard aan te steken. Ook je interieur vraagt om warme herfst- en winterkleuren. Met een paar simpele aanpassingen in je woonkamer of slaapkamer maak je je huis herfst- en winterklaar. Je zult zien dat je van deze maanden net zo geniet als van een warme lange zomer.

Warme kleuren voor extra gezelligheid

Als het buiten guur en koud is dan biedt oktober de juiste woonmaand inspiratie om het in huis gezellig te maken. Een warme plaid op de bank waar je lekker onder weg kunt kruipen, zachte kussens om van je bank de ideale chill plek te maken als je eindelijk de tijd vindt om dat nieuwe boek te lezen of als je een avondje inplant om je favoriete serie te binge watchen. Tinten als bordeaux, okergeel en natuurlijk alle bruintinten maar ook kleuren als paars en donkergroen passen prima bij dat warme, knusse herfstgevoel.

Voorkom een winterdip met een warm interieur

Als de blaadjes van de bomen gaan vallen dan geeft dat sommige mensen een depressief gevoel. Oktober Woonmaand wil daar wat aan doen. Met speciale Woonmaand aanbiedingen willen we je de juiste inspiratie geven om je huis knus en gezellig te maken. De wintermaanden hebben ook hun charme en het is de kunst om daarvan te genieten in plaats van dat het je somber stemt. Wat is er nu fijner dan na een werkdag thuis te komen in een huis waar je je helemaal op je gemak voelt en waar je lekker kunt ontspannen.

Combineer de mooie herfsttinten voor een fijn interieur

Wat is er leuker dan je woonkamer aan te passen aan een nieuw seizoen? Je hoeft niet meteen nieuwe meubels te kopen, je komt al een heel eind met het wisselen van accessoires zoals een lamp op een hoektafel, een kussen in je velvet fauteuil of een zachte deken op je Richmond hoekbank. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends als het gaat om vormen, materialen en kleuren. Wil je op de hoogte zijn en blijven van de actuele woontrends voor de komende herfst en winter? Bezoek dan regelmatig onze website voor volop woonmaand inspiratie en natuurlijk de beste aanbiedingen voor jouw interieur. Hieronder alvast de eerste acties.

Sfeer Richmond Interiors

Acties oktober woonmaand

Tijdens de woonmaand oktober hanteren we verschillende acties. Daarnaast hebben we nieuwe producten toegevoegd van de mooiste merken als Kick Collection en Richmond Interiors.

  • Actie 1: 10% korting op onze gehele collectie met de kortingscode: woonmaand10
  • Actie2: 20% korting op de populaire Kick stoel Soof

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service