Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Opgeruimd staat netjes!

Opgeruimd staat netjes!

Opgeruimd staat netjes!

Laten we hopen dat je geen verzamelwoede hebt want dan gaat het hier al mis. Voor sommige mensen kan het echt een grote stap zijn, maar het begint allemaal met puinruimen! Ga je spullen door en bekijk kritisch welke spullen weg kunnen. Vaak is de oorzaak van rommel gewoon een overmaat aan spullen.

Waar laat je spullen? Door je spullen te sorteren kan je dingen later niet alleen beter terugvinden, maar is het ook makkelijker om dingen weg te bergen. Denk na over het soort kasten dat je wel of niet hebt en hoe je die wil gebruiken. Sommige spulletjes wil je in het zicht hebben staan. Zet deze dan ook vooral leuk neer op een kastje tafeltje of in een open kast. Bedenk je ook dat er spullen zijn die je niet in het zich wil hebben. Gebruik daarvoor dichte kasten met deurtjes of opbergmanden (uitvinding van de eeuw).

Om er voor te zorgen dat je niet binnen de kortste keren weer terugvalt in oude patronen is het ook handig om na te denken bij de aankoop van nieuwe spullen. Denk na over de dingen die je koopt of in huis haalt; vraag jezelf af of je het nodig hebt en of echt gaat gebruiken. We weten allemaal dat het moeilijk kan zijn om de verleiding te weerstaan. Maar het zal het waard zijn.

Bewaar niet alles in voor één moment. Tuurlijk moet je ergens beginnen en zal de eerste keer echt opruimen wat meer tijd en moeite vergen. Maar zorg er daarna ook voor dat je het opgeruimd houd. Dat kan op meerdere makkelijke manieren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je nooit met lege handen loopt. Daarmee bedoelen we, laat ze wapperen en laat geen bordjes of glazen staan. Een andere tip om je huis opgeruimd te houden is door het bij te houden. Door bijvoorbeeld eens per week even aan de slag te gaan houd je je huis echt een stuk netter.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service