Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends “Paas Proof” Interieur

“Paas Proof” Interieur

Met Pasen vieren wij een nieuw begin, dus waarom zou jij niet opnieuw beginnen? Hierbij bedoelen wij natuurlijk niet met opnieuw leven, maar met het restylen van je huis. Weg met alle donkere kleuren en laat het licht toe in de woonkamer. Hups als de paashaas verder in dit verhaal en geniet van onze tips om je huis helemaal paas proof te maken.

Weg met de herfst en winter kleuren! 

Haal alle donkere herfst- en winterkleuren uit je huis en ga voor kleur. Haal de kou uit huis weg en vervang deze met frisse en vrolijke kleuren. Gegarandeerd dat de temperatuur in huis ook met een paar graden stijgt.

De paaskleur bij uitstek 

Kies bijvoorbeeld voor meer geel, blauw of roze in je interieur. Dit is de meest ideale kleur om je design helemaal in de paasstemming te krijgen. Niet voor niets is de kleur geel dan ook de kleur van Pasen. Geel laat je interieur leven en licht geven. Haal het voorjaar in huis met deze mooie kleur. Neem bijvoorbeeld de Kick stoel Ivy goud!

 

Haal de creativiteit in huis met paars

Een andere prachtige kleur die niet mag ontbreken in huis is paars. Nu vraag je je vast af, waarom moet ik paars in huis hebben? Deze reden is simpel, paars staat voor creativiteit en passie! Haal een nieuwe paarse stoel in huis en voel de creativiteit door je lichaam stromen. Er is dan ook niets leuker dan samen met het hele gezin paasstukjes en paastakken maken.

Rood, voor leven en kracht

Ook rood is een kleur die niet misstaat bij het inrichten van een voorjaarshuis. Door deze opvallende kleur te gebruiken in je interieur merk je gelijk het verschil. Rood is de kleur van leven en kracht, wat natuurlijk perfect bij het paasverhaal past. Twijfel dan ook niet langer en haal de mooiste rode stoelen en tafels in huis bij Skogen!

De kleur voor harmonie in het gezin

Last but not least mag de kleur groen niet worden overgeslagen om je interieur op te fleuren. De kleur groen staat voor vertrouwen, vrede en het gevoel van harmonie. Wat natuurlijk in elk gezin en de gehele wereld een must is. Draag hier je steentje aan bij door de woonkamer op te laten bloeien met groene tinten. Niets is mooier dan samen met je gezin op de nieuwe groene bank of stoel lekker te chillen. Zie je het al voor je? Vrede op aarde en een heerlijk paasontbijt met je geliefden, wat wil je nog meer! Maak snel een keuze uit ons ruime assortiment Kick collection  stoelen.

Eettafels om lekker te picknicken 

Mocht je nou een keuze hebben gemaakt over welke paaskleuren jouw inrichting helemaal voorjaarsklaar maken, dan hebben wij nog enkele meubel tips. Kies bijvoorbeeld voor een ronde houten tafel. Naast dat een ronde vorm gezelligheid creëert heeft het nog een ander doel. Zo kan je bijvoorbeeld een prachtige houten eettafel buiten zetten en lekker in de zon genieten van een paasontbijt. En zeg nou zelf, wie wilt dat nou niet?

Ben je klaar met hupsen door de tekst, dan hopen wij van Skogen dat je veel nieuwe inzichten hebt opgedaan om je huis helemaal Paas proof te maken. Dus weg met alle koude en koele kleuren en vervang deze met warme en heldere kleuren om je huis op te fleuren!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service