Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Planten trends 2019

Planten trends 2019

De maand maart zijn we weer donker en regenachtig ingegaan. Door jouw woonkamer op te fleuren met leuke planten zal het weer fijn zijn om daar te vertoeven, dan op een zonnig terrasje aan het water!
Planten in je woonkamer zorgen niet alleen voor sfeer, maar het zuivert ook de lucht. Wat de productiviteit en creativiteit bevordert en daar hebben we wel een boost voor nodig in de winter! Maar het moet natuurlijk ook goed in je interieur passen. Hieronder zijn dė planten trends voor in huis van 2019:

De Boho garden-trend

De Boho garden trend geeft een natuurlijke en romantische sfeer in je huis. De Boho plant van deze trend? Dat is de tijgerorchidee, deze doet het goed op een lichte plek en je hoeft hem maar één keer per week water te geven! Om Boho garden feeling door te geven in het interieur, kies je voor warm gele en groene tinten. Ook natuurlijke tinten, gehaakte kussen en plaids met franjes krijg je snel de romantische sfeer!

De Into the wild-trend

De Into the Wild trend laat je voelen alsof je je in het natuur begeeft. Natuurlijke vormen en gerecyclede materialen staan centraal. De natuurschone van deze trend is de lepelplant, deze doet het vooral goed in de badkamer en moet je regelmatig besproeien met een plantenspuit. Om de natuur nog meer in huis te halen, kies je voor plantenprints voor op de muur of kussens!

De Summer breeze-trend

Om toch het zonnetje in huis te hebben, is er de Summer breeze-trend. De naam zegt het al, met deze trend haal je dat zomerse gevoel al een beetje in huis. Met warme kleuren, bamboe, aardewerk en de mooie, tropische palm plant is het gelijk zomer. Meer inspiratie opdoen? Op de website van de intratuin kan je ‘Het groenste boekje’ downloaden!

De tuin ook alvast opfleuren met mooie planten voor de lente? 23 maart Lever een tegel in bij de Intratuin, in ruil voor twee planten! Samen met de organisatie Bloei & Groei willen ze een groenere omgeving creëren en dat begint in de tuin!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service