Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends ”Ruim je bureau op”-dag

”Ruim je bureau op”-dag

Voor veel mensen is het vandaag weer de eerste werkdag of schooldag na een heerlijke kerstvakantie. Daarom is het vandaag niet voor niets ‘Clean off your desk day’, de dag dat je even goed de tijd neemt om je bureau weer schoon en georganiseerd te krijgen. Zo kan je het nieuwe jaar weer opgeruimd en fris beginnen! Door te werken aan een rommelig bureau ben je snel afgeleid door allerlei zaken die op je bureau liggen. Daarom is een georganiseerd bureau belangrijk voor een productieve werkdag. Wij geven je graag wat tips voor het goed organiseren van je bureau!

Tips voor het goed organiseren van je bureau

Neem de tijd

Plan het opruimen van je bureau op het juiste moment van de dag in. Zorg dat je er ruim de tijd voor neemt. Het opruimen van je bureau kan namelijk echt wel een aantal uren kosten! Heb je er vandaag geen tijd voor? Plan “ruim je bureau op”-dag dan een andere moment van de week in.

Gooi weg

Zorg dat je al je spulletjes uit je lades en van je bureau afhaalt. Sorteer je spullen en maak stapels. Wat kan er weg en wat wil je bewaren? Gooi gelijk alles wat je niet meer nodig hebt in een vuilniszak. Maak vervolgens ook stapels van de spullen die je vaak gebruikt en minder vaak. Zorg dat de spullen die je vaak gebruikt binnen handbereik liggen. Wanneer je dagelijkse zaken té ver weg opbergt, zal je bureau namelijk binnen no time weer een chaos zijn.

Maak gebruik van documentenbakjes of lades

Verzamel tot slot alle documenten bij elkaar en maak een verdeling van de documenten over drie bakjes. Zo zie je meteen waar je na je opruimsessie mee kunt beginnen! Maak een bakje voor ongelezen zaken, een bakje voor gelezen zaken die nog actie nodig hebben en een bakje voor dringende en onbelangrijke zaken die voornamelijk prioriteit zijn voor anderen. Op deze manier kun je alles snel vinden!

Dit waren onze tips om je bureau goed te organiseren, succes!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service