Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Say Hi to ‘Urban Lifestyle’!

Say Hi to ‘Urban Lifestyle’!

Urban lifestyle blog

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe leverancier : Urban lifestyle.
Wij zijn enorm blij dat wij sinds deze week het mooie assortiment van Urban Lifestyle hebben morgen toevoegen aan onze website! Wij hebben maar liefst 36 prachtige stoelen toegevoegd. Neem zo gerust even een kijkje op Urban Lifestyle.

Urban lifestyle is een hip bedrijf met een passie voor design. Het assortiment van Urban lifestyle is zorgvuldig samengesteld op basis van de laatste trends. Het mooie aan Urban lifestyle is dat ze designmeubels aanbieden voor betaalbare prijzen.

LET OP VEGANS!

Urban Lifestyle is niet zomaar een interieurbedrijf als anderen. Urban lifestyle is een bewust bedrijf en vooruitstrevend en heeft daarom de Boston Vegan Leer Vintage stoel op de markt gebracht. Deze vegan leren stoel is haast niet te onderscheiden van echt leer! Een mooie lederen stoel maar dan zonder het dierenleed! Het leer is gemaakt van Vegan leather dat wordt gebruikt als diervriendelijk alternatief. Waarom vegan leer? Omdat we minder druk willen leggen op moeder aarde! Deze stoel is een bewuste keuze. Daarnaast is vegan leather veelzijdig materiaal dat gemakkelijk is in onderhoud en hoog is in duurzaamheid, het gaat namelijk ontzettend lang mee!

Kortom wacht niet langer en bekijk het aanbod!

En wie weet, zit jij binnen een week al op je nieuwe (VEGAN) Eetkamerstoelen!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service