Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends Woontrends van het najaar 2019

Woontrends van het najaar 2019

Herfst artikel Skogen.nl

Het wordt weer langzaam kouder en grauwer buiten. De kaarsjes mogen weer aan en we kunnen weer lekker met een dekentje op de bank kruipen. Het is weer zover, de herfst komt eraan! En dat vraagt natuurlijk om bijpassende trends. Wij zetten voor jou de herfst trends van 2019 op een rijtje!

Kleur

Misschien wist je het nog niet maar de kleur van het jaar 2019 is ‘Spiced Honey’. Het is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door schoonheid en honing. De kleur straalt rust, gezelligheid en levendigheid uit. Het mooie aan deze kleur is dat de kleur makkelijk te combineren is met andere kleuren en goed tot zijn recht komt met natuurlijke kleuren en materialen.

Materialen

We haalden ze net al even aan, de natuurlijke materialen. De natuurlijke en duurzame materialen zijn al een tijdje helemaal hip, en dat blijven ze! Ook dit najaar zul je het waarschijnlijk vaak terug zien. Denk aan materialen zoal bamboo, hout, leer, riet en planten. In het voorjaar werden de natuurlijke accessoires gebruikt om een frisse touch aan het interieur te geven. Nu in de herfst worden die juist gebruikt om een warme sfeer te creëren.

Accessoires 

Het minimalisme is zo onderhand wel een beetje een aflopende trend. De lege ruimtes mogen weer langzaam een beetje worden opgevuld met mooie accessoires. Gelukkig maar want de herfst en winter zijn juist de seizoenen om de tafel vol te zetten met kaarsjes en andere sfeermakers. Kies daarnaast eens voor ronde vormen zoals een rond kleed, een ronde spiegel of andere ronde accessoires. Ronde vormen geven een speels en vriendelijk effect aan de ruimte. Probeer het vooral eens uit!

 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service