Chat with us, powered by LiveChat
Home Stoelen Bouclé stoelen

Bouclé stoelen

Op zoek naar een heerlijke stoel met een elegante uitstraling? Dan zijn bouclé stoelen een goede keuze. Deze stoelen zijn gemaakt van bouclé, een weefsel met lusjes aan de oppervlakte. Dit geeft de stoelen een bijzonder effect en je zit heerlijk in een bouclé stoel. Bouclé stoelen zijn er in allerlei soorten: van fauteuils en banken tot eetkamerstoelen. In ons assortiment vind je elegante modellen op zwarte en gouden poten. Deze stijlvolle bouclé stoelen in lichte kleuren zorgen voor een rustige en klassieke uitstraling in je ruimte.

Toont alle 3 resultaten

Wat is bouclé?

Een bouclé stoel is een stoel met bekleding gemaakt van bouclé. Dit is een weefsel met lusjes aan de oppervlakte, wat ervoor zorgt dat bouclé stoelen een bijzondere uitstraling hebben. De bekleding van een bouclé stoel heeft een mooi effect wanneer u de stoel van dichtbij bekijkt en het materiaal voelt prettig aan. Er zijn allerlei soorten bouclé stoelen: van eetkamerstoelen tot fauteuils en banken. Bouclé is dus een veelzijdige stof die voor allerlei soorten stoelen en banken gebruikt kan worden. In ons assortiment vind je diverse bouclé stoelen, met name in lichte en natuurlijke kleuren.

Eetkamerstoelen

Je brengt veel tijd door aan je eettafel en daarom is het belangrijk dat je comfortabel zit. Een bouclé stoel zit lekker zacht en zorgt ervoor dat je van iedere maaltijd op comfortabele wijze kunt genieten. In ons assortiment vind je diverse bouclé eetkamerstoelen. Je kiest bijvoorbeeld voor een witte bouclé stoel met elegante gouden of zwarte poten. Deze stijlvolle stoel geeft je eetkamer een rustige en elegante uitstraling. Wij verkopen ook bouclé stoelen met een rondere rug of met armleuningen. Daarnaast kun je kiezen voor een bouclé barstoel, die iets hoger is dan een gewone eetkamerstoel, waardoor je comfortabel aan de bar kunt zitten.

Fauteuils

Op zoek naar een heerlijke fauteuil voor in de woonkamer? Dan kan een bouclé stoel een mooie toevoeging aan je interieur zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ruime bouclé fauteuil op elegante gouden poten. Een andere optie is een draaifauteuil met bouclé bekleding. Voor in de woonkamer kun je ook kiezen voor een bouclé bank. Deze banken zijn gemaakt van dezelfde mooie stof, maar bieden ruimte voor meerdere personen. De fauteuils en banken zijn perfect met elkaar te combineren, omdat ze dezelfde stijl hebben. Zo wordt je woonkamer een mooi geheel en heb je voldoende zitplekken.

Richmond Interiors

In ons assortiment vind je veel bouclé stoelen en fauteuils van het merk Richmond Interiors. Dit merk staat bekend vanwege de klassieke meubels die ze maken met een eigentijdse touch. De bouclé stoelen van dit merk zijn dan ook klassiek en elegant, maar passen dankzij de eigentijdse touch perfect in een modern interieur. De bouclé bekleding van de stoelen is met name wit, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een kaki stoel. De elegante poten van de Richmond bouclé stoelen zijn goud of zwart en je kunt altijd kiezen voor het soort poten dat goed bij jouw woonstijl past.

Barkrukken

Aan de bar wil je ook graag lekker zitten, maar op een barkruk is dat niet altijd vanzelfsprekend. Zet daarom een bouclé stoel aan de bar of counter voor meer zitcomfort. Je kiest bijvoorbeeld voor de barstoel Luna van het merk Richmond Interiors. Deze boucle stoel heeft een zachte rugleuning met een uitsparing en stevige zwarte poten. De rugleuning van een zacht materiaal zorgt ervoor dat je lekker kunt zitten op deze bouclé stoel. In ons assortiment vind je meerdere bouclé stoelen die als barkruk kunnen dienen. Met de hoge poten zit je op de perfecte hoogte aan de counter.

Donkere kleuren

Boucle stoelen hebben vaak een lichte kleur die goed past bij dit materiaal. Hierbij kun je denken aan wit, beige of kaki. In ons assortiment vind je ook enkele bouclé stoelen in een donkere kleur. Dit is perfect wanneer je van het materiaal houdt, maar een lichte boucle stoel niet goed in je interieur past. Je kies bijvoorbeeld voor een grijze bouclé stoel met gouden poten en armleuningen. Tussen de eetkamerstoelen vind je ook bouclé stoelen in de kleuren antraciet, zwart en olijfgroen. Deze donkere boucle stoelen hebben een compleet andere uitstraling dan de lichtere varianten.

Stijlvolle ontwerpen

In ons assortiment vind je bouclé stoelen met stijlvolle en bijzondere ontwerpen. Een voorbeeld hiervan is de bouclé stoel Lizzy van Richmond interieurs (Richmond stoelen). De armleuning en poten lopen bij deze stoel in elkaar over. Je ziet een grote rechthoek waaraan in het midden de zitting bevestigd is en waarvan het bovenste gedeelte de armleuning is en het onderste gedeelte de poot. De zachte zitting van bouclé vormt een mooi contrast met dit hoekige ontwerp. De Bourbon bank van bouclé is ook een echte blikvanger. De rugleuning en armleuningen lopen in elkaar over en zijn prachtig afgerond.

Verschillende poten

In ons assortiment vind je boucle stoelen met allerlei soorten poten. Bouclé stoelen met dunnere poten stralen elegantie uit en bouclé stoelen met dikkere poten zien er juist stoer uit. De dikkere poten vormen een contrast met het zachte stofje, zeker wanneer de poten donker zijn en de zitting licht qua kleur. Je vind banken en bouclé stoelen met elegante gouden pootjes, draaifauteuils zonder poten en eetkamerstoelen met dikke zwarte poten. De verschillende poten zorgen ieder voor een eigen uitstraling, zodat je eenvoudig een bouclé stoel kiest die bij je interieur past. Bekijk ook onze Kick stoelen.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service