Bouclé stoelen

Op zoek naar een heerlijke stoel met een elegante uitstraling? Dan zijn bouclé stoelen een goede keuze. Deze stoelen zijn gemaakt van bouclé, een weefsel met lusjes aan de oppervlakte. Dit geeft de stoelen een bijzonder effect en je zit heerlijk in een bouclé stoel. Bouclé stoelen zijn er in allerlei soorten: van fauteuils en banken tot eetkamerstoelen. In ons assortiment vind je elegante modellen op zwarte en gouden poten. Deze stijlvolle bouclé stoelen in lichte kleuren zorgen voor een rustige en klassieke uitstraling in je ruimte.

Lees meer

1–24 van 29

Wat is bouclé?

Een bouclé stoel is een stoel met bekleding gemaakt van bouclé. Dit is een weefsel met lusjes aan de oppervlakte, wat ervoor zorgt dat bouclé stoelen een bijzondere uitstraling hebben. De bekleding van een bouclé stoel heeft een mooi effect wanneer u de stoel van dichtbij bekijkt en het materiaal voelt prettig aan. Er zijn allerlei soorten bouclé stoelen: van eetkamerstoelen tot fauteuils en banken. Bouclé is dus een veelzijdige stof die voor allerlei soorten stoelen en banken gebruikt kan worden. In ons assortiment vind je diverse bouclé stoelen, met name in lichte en natuurlijke kleuren.

Eetkamerstoelen

Je brengt veel tijd door aan je eettafel en daarom is het belangrijk dat je comfortabel zit. Een bouclé stoel zit lekker zacht en zorgt ervoor dat je van iedere maaltijd op comfortabele wijze kunt genieten. In ons assortiment vind je diverse bouclé eetkamerstoelen. Je kiest bijvoorbeeld voor een witte bouclé stoel met elegante gouden of zwarte poten. Deze stijlvolle stoel geeft je eetkamer een rustige en elegante uitstraling. Wij verkopen ook bouclé stoelen met een rondere rug of met armleuningen. Daarnaast kun je kiezen voor een bouclé barstoel, die iets hoger is dan een gewone eetkamerstoel, waardoor je comfortabel aan de bar kunt zitten.

Fauteuils

Op zoek naar een heerlijke fauteuil voor in de woonkamer? Dan kan een bouclé stoel een mooie toevoeging aan je interieur zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ruime bouclé fauteuil op elegante gouden poten. Een andere optie is een draaifauteuil met bouclé bekleding. Voor in de woonkamer kun je ook kiezen voor een bouclé bank. Deze banken zijn gemaakt van dezelfde mooie stof, maar bieden ruimte voor meerdere personen. De fauteuils en banken zijn perfect met elkaar te combineren, omdat ze dezelfde stijl hebben. Zo wordt je woonkamer een mooi geheel en heb je voldoende zitplekken.

Richmond Interiors

In ons assortiment vind je veel bouclé stoelen en fauteuils van het merk Richmond Interiors. Dit merk staat bekend vanwege de klassieke meubels die ze maken met een eigentijdse touch. De bouclé stoelen van dit merk zijn dan ook klassiek en elegant, maar passen dankzij de eigentijdse touch perfect in een modern interieur. De bouclé bekleding van de stoelen is met name wit, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een kaki stoel. De elegante poten van de Richmond bouclé stoelen zijn goud of zwart en je kunt altijd kiezen voor het soort poten dat goed bij jouw woonstijl past.