Chat with us, powered by LiveChat
Woonaccessoires Fotolijsten

Fotolijsten

Resultaat 1-8 van de 10 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-8 van 10

Toon:

Fotolijsten bij Skogen

Een fotolijst is de beste plek om de mooiste, meest memorabele momenten van jouw leven tentoon te stellen. Dat doe je in stijl met een bijpassende designfotolijst, zodat jouw niet te vergeten moment mooi omrand is. Een hoogwaardige en mooie fotolijst doet iets met de inhoud van het frame, het zet extra kracht bij!
Een fotolijsten online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk, met ons ruime aanbod aan grote fotolijsten, langwerpige fotolijsten en zelfs wissellijsten. Een fotowissellijst is een frame voor het gemakkelijk uitwisselen van foto’s, zodat jij telkens iets nieuws heb om naar te kijken. Jouw woonkamer verveelt daardoor nooit! Vul de fotolijst met één van jouw mooiste foto’s en wissel door.

Duurzame fotoframes

Fotolijsten bestellen doe je gemakkelijk bij Skogen! Het is daarnaast belangrijk om te weten dat onze fotolijsten veelal duurzaam geproduceerd worden en natuurproducten bevatten, zoals teakhout, maar ook MDF. Hetzelfde geldt voor onze milieuvriendelijke standaarden voor de fotolijsten.
Skogen benadrukt duurzaamheid, milieubewustzijn en het creëren van eenheid met de natuur in het interieur. Daar horen dus ook grondstofbesparende fotolijsten bij.

Fotolijsten kopen bij Skogen

Fotolijsten koop je bij Skogen. Een lijst die iets toevoegt aan het mooie moment of de fijne persoon op de foto. Een lijst waar jij met recht trots op kunt zijn.
Bij Skogen geniet je te allen tijde van de best mogelijke service, eenvoudig bestellen en betalen, maar ook nog van een razendsnelle levering! Wist je trouwens al dat onze service ook doorwerkt in de verzending? Vanaf €100,- is dat namelijk gratis!

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service