Chat with us, powered by LiveChat
Werken bij

Werken bij

Bij Skogen werken we graag gedreven en met plezier met elkaar samen. Wij zijn een hecht en ondernemend team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en wordt gestimuleerd. Word je net als ons helemaal gelukkig van alles wat met interieur te maken heeft? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers/stagiaires!

Wil je meegroeien met het succes van Skogen? Stuur dan snel een mail naar contact@skogen.nl o.v.v. Open Sollicitatie Skogen. Om een goede indruk van jou te krijgen, vragen we je een uitgebreide motivatie, plus een CV toe te voegen.

Vacature Skogen – Stagiair(e) E-commerce

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stageplek en vind je het interessant om te werken voor een hip E-commerce interieurbedrijf? Ben jij ambitieus en altijd bezig met het restylen van je kamer? Kom dan stage lopen bij Skogen! Je krijgt van ons alle vrijheid, en verantwoordelijk, om jouw expertise los te laten op de website en online kanalen van Skogen.nl.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren bestaan uit:

– Beheren van social media (Instagram, Facebook, Pinterest);

– Assisteren van de klantenservice in offline en online;

– Marketing en communicatie werkzaamheden;

– Het bedenken en creëren van content voor de webshop en social media over onze merken, producten en interieurtrends;

– Beheren van de webshop;

– SEO werkzaamheden voor de webshop.

Wat verwachten we van jou?

Het is je meewerkstage/afstudeerstage  

Wij zijn op zoek naar topstudenten in het 3e of 4e jaar van hun studie in de omgeving Alkmaar – Amsterdam. Studierichtingen: Communicatiewetenschappen, Commerciële Economie, Media, Informatie en Communicatie, Interieurstyling etc. Je bent op zoek naar een stage voor 20 weken (minimaal 3 dagen in de week).

Je bent ambitieus en leergierig

Bij ons krijg je als stagiair(e) goede begeleiding maar wij geven je ook veel ruimte om zelf initiatief te nemen. Wij zijn een snelgroeiend e-commerce bedrijf en je krijgt de kans om binnen diverse takken van het bedrijf jezelf te ontwikkelen. Jij hebt een proactieve mindset, bent zelfstandig en leergierig.

Nauwkeurig en resultaatgericht

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en streeft altijd naar het leveren van de beste kwaliteit.

Een bijdrage aan de topsfeer bij Skogen

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons en daar doen we dan ook alles aan. Wij zijn trots op onze informele bedrijfscultuur en zo gaan we ook met jou om. Je bouwt gemakkelijk vriendschappen op met je collega’s tijdens de gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels en andere feestjes!

Over Skogen

We zijn in 2012 begonnen met Skogen omdat we vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om design meubels van hoge kwaliteit voor een lage prijs te kunnen kopen. Bij ons heerst een informele, losse sfeer. Als je bij ons komt binnenlopen is dat iets wat je al direct zal merken. Wij zeggen graag: ‘Kom als vreemde en blijf als vriend’. Je zal je vrijwel meteen thuis voelen. Bij ons vind je een unieke combinatie tussen gedrevenheid en tegelijkertijd veel plezier maken. Naast plezier maken, streven we absoluut naar het beste!

Wat ben jij?

– Je hebt minimaal mbo/hbo/wo werk- en denkniveau;

– Je zit in je 3e of 4e jaar van je studie en bent op zoek naar een meewerkstage/afstudeerstage;

– Je bent proactief, kritisch en leergierig;

– Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen;

– Je hebt passie voor e-commerce en interesse in interieur;

– Ervaring op het gebied van klantenservice en social media.

Wat bieden wij jou?

– Trainingen en kennis om jezelf te ontwikkelen;

– Een marktconforme stagevergoeding;

– Een relaxte werkplek in Alkmaar;

– Een ongekend goede sfeer met legendarische borrels.

Ben jij op zoek naar een stage en minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Solliciteer dan snel en stuur een mail naar contact@skogen.nl!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service