Chat with us, powered by LiveChat
Woonaccessoires Sieradendozen

Sieradendozen

Resultaat 1-8 van de 24 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-8 van 24

Toon:

Sieradendozen bij Skogen

Een erfstuk, een sieraad gekregen van jouw partner of een horloge die jij hebt gekocht om iets te vieren, verdient een mooie sieradendoos om veilig in op te bergen! Een juwelenkist die dezelfde exclusiviteit ademt als jouw kostbare bezit! De juiste juwelendoos voegt bovendien iets toe aan jouw slaapkamer en is niet enkel een veilige sieradenkist.

Onze sieradendozen hebben meerdere compartimenten, lades en haken om jouw kettingen, armbanden en oorbellen gescheiden te houden. Kijk daarbij goed wat jezelf prettig vindt. Mocht je meer info willen over de opbergmogelijkheden van onze juwelenboxen, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Materiaal sieradendoos

Een juwelendoos is pas een echte juwelendoos als het dezelfde klasse en exclusiviteit uitstraalt als de juwelen die het opbergt! Daarom zijn onze juwelendozen van allerlei exclusieve materialen opgebouwd of bekleed. De interieurs van de sieradenkisten zijn bekleed met fijn fluweel en andere zachte materialen en de buitenkant trekt vaak weer de aandacht! Een exterieur van slangenleer of een opvallende versiering op de klep van de box doet blikken ernaar toe trekken!

Juwelenbox kopen bij Skogen

Een juwelenkist is een perfect cadeau voor je partner, familielid of vriendin. Aan juwelen ontbreekt het vaak niet aan, maar een veilige opbergplek wel! Los jouw juwelen bewaren is niet wat wij willen zien! Dat kan beter, vinden wij! Daarom kun je deze juwelboxen beter zien als iets extra’s, en toevoeging aan jouw slaapkamer.

Bij Skogen geniet je te allen tijde van de best mogelijke service, eenvoudig bestellen en betalen, maar ook nog van een razendsnelle levering! Wij garanderen binnen één dag reactie en geen vraag is ons te gek. Wist je trouwens al dat onze service ook doorwerkt in de verzending? Vanaf €100,- is dit namelijk gratis!

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service