Richmond accessoires

1–24 van 126

Accessoires zorgen voor sfeer in huis

Accessoires zijn een simpele manier om voor een huiselijk en gezellig gevoel in de ruimte te zorgen. Iedere interieurstijl heeft eigen kenmerken en daarbij passende accessoires. De Richmond Interiors accessoires hebben een elegante en stoere uitstraling met een moderne touch. Hierbij kun je denken aan donkere kleuren, gouden en zilveren details en interessante texturen. Richmond accessoires staan bekend om hun unieke ontwerpen. De Richmond Interiors accessoires zijn echte blikvangers en perfect voor liefhebbers van de kleurcombinatie goud en zwart.

Kandelaars

Onder de Richmond accessoires vind je diverse kandelaren met unieke uitstralingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte kandelaar in de vorm van een ovaal met gouden glitters. Op zoek naar een opvallende kandelaar? Dan kies je voor de geheel gouden kandelaar in de vorm van een inktvis. De tentakels van de inktvis zijn de poten van de kandelaar en bovenin zet je de kaars. Richmond accessoires zijn klassiek, zoals bijvoorbeeld de kandelaar Niles. Deze kandelaar heeft een zwarte basis met een gouden onder en bovenkant. De klassieke vorm is lang en elegant, waardoor de kaars goed tot zijn recht komt.

Vazen

Vazen behoren ook tot de populaire Richmond Interiors accessoires. Je kunt kiezen voor een prachtige zwarte vaas met een gouden detail aan de bovenkant of zwart model met een interessant textuur. Een andere optie is een hoge gouden vaas, wederom met bijzonder textuur. In de vaas zet je een vers bos bloemen, maar je kunt ook kiezen voor gedroogde of neppe bloemen. Zo heb je er geen omkijken naar, maar heb je wel de gezelligheid van bloemen in de ruimte. Deze Richmond Interiors accessoires zijn blikvangers en leveren geheid een hoop complimenten op.

Andere accessoires

Naast vazen en kandelaars, vind je nog een hoop andere Richmond Interiors accessoires in ons assortiment. De meeste Richmond accessoires hebben de karakteristieke zwart met goud look, of een geheel gouden look. We verkopen diverse dienbladen, een elegante wandklok en verschillende juwelenboxen. De juwelenboxen zijn ook in marmerlook verkrijgbaar en hebben hierdoor een luxe uitstraling. Andere unieke Richmond accessoires zijn de sculpturen. Deze variëren van krokodillen tot ballondieren en van faux koraal tot kwallen. Je kunt ook kiezen voor een interessante boekenstandaard of een kussen voor op de bank. Het kussen heeft de kleuren roze en rood als basis en heeft een speels effect.