Richmond banken

Houd jij absoluut niet van een standaard bank en wil je dat je bank dé eyecatcher van de woonkamer is? Dan zul jij vast blij worden van de banken van Richmond. Richmond banken zijn niet alleen heel comfortabel (niet onbelangrijk), maar hebben vooral een bijzondere, luxe uitstraling. Richmond biedt keuze uit diverse kleuren en stoffen, waardoor je vast een bank vindt die bij jouw stijl past. Ontdek de vele Richmond banken in ons aanbod.

Lees meer

1–24 van 56

Het merk Richmond Interiors

Ongeveer 45 jaar geleden begon Richmond Interiors met de in- en verkoop van antiek en kreeg het merk al enige naamsbekendheid. Op den duur zijn ze gestopt met de antiekhandel en begonnen ze zelf meubels te ontwerpen met een klassieke uitstraling. Dit groeide uit tot het merk Richmond Interiors dat we tegenwoordig kennen. Richmond Interiors banken hebben zowel een klassieke als elegante uitstraling. Een ander belangrijk kenmerk van een Richmond bank is de eigentijdse touch. Hoewel de meubels klassiek zijn, hebben ze altijd een modern element. Dit maakt Richmond banken veelzijdig en zorgt ervoor dat deze goed bij verschillende woonstijlen passen.

Ruim assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment Richmond Interiors banken. We verkopen Richmond banken in verschillende formaten, stijlen en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2,5-zits hoekbank, een 3-zits bank met originele rugleuning of een kleiner bankje zonder leuningen. Je kunt voor een neutrale lichte kleur kiezen, maar ook voor een opvallender donkergroen of roze. Iedere Richmond Interiors bank heeft een unieke uitstraling, bijvoorbeeld door de rugleuning in de vorm van een schelp of omdat de bank een bijzondere kleur en stof heeft. Wanneer je op zoek bent naar een blikvanger voor in je woonkamer, is een Richmond bank de perfecte keuze.

Fluwelen banken

Een veelvoorkomende stof voor de Richmond Interiors banken is fluweel, een prachtige en zachte stof. Allerlei modellen banken zijn verkrijgbaar met bekleding van deze stof. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke hoekbank met bijbehorende kussens, allemaal gemaakt van fluweel en beschikbaar in diverse kleuren. Op zoek naar een blikvanger? Dan kies je voor de schelpvormige Richmond bank in een mooie tint blauw of roze. Ook kleinere bankjes zijn beschikbaar in fluweel look. Hierbij kun je denken aan bankjes zonder leuningen of een kleine Richmond Interiors bank voor slechts één persoon.

Voor allerlei woonstijlen

Een groot voordeel van de veelzijdige Richmond hoekbanken is dat ze bij allerlei woonstijlen passen. Heb je een bohemian interieur? Daar passen aaibare stoffen en opvallende kleuren goed in. Ook voor een retro woonstijl heeft Richmond Interiors banken die hierbij passen, vaak met een klassieke en ietwat ouderwetse uitstraling. Woon je landelijk? Dan kies je voor een lichtere bank met heerlijke kussens, bijvoorbeeld gemaakt van linnen of katoen. Wat je woonstijl ook is, in ons assortiment vind je altijd een prachtige Richmond Interiors bank die hierbij past.