Richmond barkrukken

1–24 van 44

Het merk Richmond Interiors

Het merk Richmond Interiors ontstond 45 jaar geleden toen het merk nog handelde in antiek. Tegenwoordig handelt het merk niet meer in antiek, maar maken ze hun eigen unieke meubels. Deze meubels hebben een klassieke uitstraling met een moderne touch. Zo hebben ook de Richmond Interiors barkrukken een bijzondere uitstraling door de combinatie van modern en elegant. De Richmond Interiors barstoelen staan prachtig aan de bar en zijn een comfortabel alternatief voor een echte kruk. De Richmond barstoelen hebben namelijk een rugleuning, waardoor je een stuk beter zit.

Comfortabele barstoelen

Richmond barstoelen zijn uiterst comfortabel. Over het algemeen staat een barkruk niet bekend om zijn zitcomfort, maar dat geldt niet voor de Richmond Interiors barkrukken. De stoelen zijn gemaakt van zachte materialen, waar je comfortabel op zit. Ook hebben de Richmond Interiors barstoelen vrijwel allemaal een rugleuning, waardoor je comfortabel achterover kunt leunen. De comfortabele barstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Je vindt altijd een barstoel die past bij jouw keuken of thuisbar. De stoelen in ons assortiment kunnen gecombineerd worden of je kunt meerdere dezelfde stoelen kiezen.

Kleuren

De Richmond barkrukken zijn er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een simpele witte barstoel met dikkere zwarte poten of elegantere variant met dunne gouden poten. Vaak is de bekleding aaibaar en gemaakt van zachte materialen, zoals fluweel (velvet stoelen). Je kunt kiezen uit diverse kleuren: van roze tot indigo en van groen tot alle neutrale kleuren. Een van de opvallende Richmond barstoelen heeft een rugleuning in de vorm van een schelp. Deze stoel is een echte blikvanger in aan je bar. Andere elegante stoelen hebben bijvoorbeeld bekleding met een subtiel textuur of prachtige gouden poten.

Voor iedere woonstijl

Iedere woonstijl vraagt om een bijpassende barkruk. Woon je in een huis met een industrieel interieur? Hierbij passen Richmond barstoelen met dikkere zwarte poten. Over het algemeen gaan donkere kleuren goed samen met een industrieel interieur en hier kun je rekening mee houden bij het kiezen van bekleding. Een lichte kleur bekleding in combinatie met elegante poten past juist goed bij een Scandinavisch of landelijk interieur. De gekleurde varianten zijn perfect om een accentkleur mee aan te brengen in een modern interieur. In ons assortiment vind je veel Richmond barstoelen, waarvan er altijd eentje bij je woonstijl past.