Richmond eettafels

Zie jij de eettafel ook als een plek om gezellig met familie en vrienden samen te komen? Samen borrelen of uitgebreid dineren is nét wat leuker aan een stijlvolle eettafel, zoals de eettafels van Richmond. Richmond omschrijft hun eettafels zelf al: klein van formaat, maar groots in uitstraling! Daarom vind je diverse stijlvolle eettafels in ons assortiment.

Lees meer

1–24 van 101

Het merk Richmond Interiors

Het merk Richmond Interiors begon 45 jaar geleden met de in- en verkoop van antiek en dit is hoe het merk naamsbekendheid opbouwde. Tegenwoordig ontwerpt het merk zelf stijlvolle meubels met een klassieke uitstraling. Dit is ook precies wat je kunt verwachten van een Richmond eettafel: een stijlvolle eettafel met een klassieke uitstraling. Kenmerkend voor Richmond Interiors is de eigentijdse touch van de meubels, waardoor ze goed in een modern interieur passen. Richmond eettafels zijn klein van formaat, maar groots in uitstraling.

Industriële stijl

De Richmond Interiors eettafels passen goed bij een industrieel interieur. Een industriële woonstijl is gebaseerd op de uitstraling van fabrieksgebouwen en dus met name stoer en rauw. Er wordt veel gebruik gemaakt van robuuste materialen en vormen in een industriële stijl, zoals een betonnen vloer of een muur van bakstenen. De basis is rauw en vaak komen in de meubels ook rauwe elementen terug. Door voor een Richmond eettafel te kiezen met de juiste mix van klassiek en robuust, geef je een bijzondere uitstraling aan de ruimte. Een industrieel interieur kent veel donkere kleuren in combinatie met bijvoorbeeld wit.

Verschillende vormen tafels

Een Richmond Interiors eettafel kan allerlei vormen hebben. Zo heeft het merk een aantal eettafels met een rond tafelblad. Een ronde eettafel is over het algemeen kleiner van formaat, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor kleinere keukens. Zo neemt de tafel niet de hele keuken in beslag, maar heb je toch ruimte voor ten minste vier personen. Ook vind je verschillende Richmond Interiors eettafels met rechthoekige tafelbladen. Afhankelijk van de lengte kun je hier al snel zes personen aan kwijt. Naast Richmond eettafels biedt het merk ook losse onderdelen aan. Je kunt kiezen voor een los tafelblad of voor losse poten.

Opvallende modellen

Een Richmond eettafel trekt de aandacht in de ruimte. Dit komt bijvoorbeeld door het contrast tussen het tafelblad en de poten. Een Richmond Interiors eettafel kan een zwart tafelblad hebben met daaronder glanzende, gouden poten. Een andere optie is een prachtig wit marmeren tafelblad op zwarte poten. De contrasten tussen de twee onderdelen zorgen ervoor dat Richmond eettafels opvallen in je keuken. Sommige Richmond Interiors eettafels hebben twee robuuste U-vormige poten aan beide zijden van het tafelblad, maar er zijn ook modellen met extra opvallende poten. Je kunt hierbij denken aan ronde eettafels met één grote poot in het midden of juist met twee U-vormige poten die elkaar kruisen.