Chat with us, powered by LiveChat
Richmond Interiors Merken Richmond eettafels

Richmond eettafels

Zie jij de eettafel ook als een plek om gezellig met familie en vrienden samen te komen? Samen borrelen of uitgebreid dineren is nét wat leuker aan een stijlvolle eettafel, zoals de eettafels van Richmond. Richmond omschrijft hun eettafels zelf al: klein van formaat, maar groots in uitstraling! Daarom vind je diverse stijlvolle eettafels in ons assortiment.

Resultaat 1-8 van de 66 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-8 van 66

Toon:

Het merk Richmond Interiors

Het merk Richmond Interiors begon 45 jaar geleden met de in- en verkoop van antiek en dit is hoe het merk naamsbekendheid opbouwde. Tegenwoordig ontwerpt het merk zelf stijlvolle meubels met een klassieke uitstraling. Dit is ook precies wat je kunt verwachten van een Richmond eettafel: een stijlvolle eettafel met een klassieke uitstraling. Kenmerkend voor Richmond Interiors is de eigentijdse touch van de meubels, waardoor ze goed in een modern interieur passen. Richmond eettafels zijn klein van formaat, maar groots in uitstraling.

Industriële stijl

De Richmond Interiors eettafels passen goed bij een industrieel interieur. Een industriële woonstijl is gebaseerd op de uitstraling van fabrieksgebouwen en dus met name stoer en rauw. Er wordt veel gebruik gemaakt van robuuste materialen en vormen in een industriële stijl, zoals een betonnen vloer of een muur van bakstenen. De basis is rauw en vaak komen in de meubels ook rauwe elementen terug. Door voor een Richmond eettafel te kiezen met de juiste mix van klassiek en robuust, geef je een bijzondere uitstraling aan de ruimte. Een industrieel interieur kent veel donkere kleuren in combinatie met bijvoorbeeld wit.

Verschillende vormen tafels

Een Richmond Interiors eettafel kan allerlei vormen hebben. Zo heeft het merk een aantal eettafels met een rond tafelblad. Een ronde eettafel is over het algemeen kleiner van formaat, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor kleinere keukens. Zo neemt de tafel niet de hele keuken in beslag, maar heb je toch ruimte voor ten minste vier personen. Ook vind je verschillende Richmond Interiors eettafels met rechthoekige tafelbladen. Afhankelijk van de lengte kun je hier al snel zes personen aan kwijt. Naast Richmond eettafels biedt het merk ook losse onderdelen aan. Je kunt kiezen voor een los tafelblad of voor losse poten.

Opvallende modellen

Een Richmond eettafel trekt de aandacht in de ruimte. Dit komt bijvoorbeeld door het contrast tussen het tafelblad en de poten. Een Richmond Interiors eettafel kan een zwart tafelblad hebben met daaronder glanzende, gouden poten. Een andere optie is een prachtig wit marmeren tafelblad op zwarte poten. De contrasten tussen de twee onderdelen zorgen ervoor dat Richmond eettafels opvallen in je keuken. Sommige Richmond Interiors eettafels hebben twee robuuste U-vormige poten aan beide zijden van het tafelblad, maar er zijn ook modellen met extra opvallende poten. Je kunt hierbij denken aan ronde eettafels met één grote poot in het midden of juist met twee U-vormige poten die elkaar kruisen.

Tafelbladen

Van het merk Richmond Interiors koop je tafelbladen ook los. Je hoeft dus niet per se een gehele Richmond eettafel te kopen, maar je kunt ook een blad kopen en dit combineren met poten die je al hebt. In ons assortiment vind je verschillende tafelbladen van het merk. Zo kies je voor een zwart tafelblad gemaakt van eikenhout met een ronde of ovalen vorm. Het ronde tafelblad heeft een diameter van 140 centimeter, terwijl een ovalen tafelblad wel 235 centimeter lengte kan hebben. Je kunt ook voor rechthoekige tafelbladen in verschillende formaten kiezen. Zo zet je een Richmond Interiors eettafel in elkaar die de perfecte grootte voor jou heeft. Tafelbladen van Richmond Interiors worden met de hand gemaakt, daarin is een minimale afwijking van 1-2cm van de gegeven afmetingen mogelijk.

Kleine Richmond eettafels

Is je keuken niet zo groot of heb je niet veel ruimte nodig aan de eettafel? Dan kun je voor een van de kleinere Richmond Interiors eettafels kiezen. Neem bijvoorbeeld de ronde Richmond eettafel Catana met een diameter van 140 centimeter. Een ronde tafel staat goed in een kleinere ruimte en oogt vaak eleganter dan een hoekig model. Je kunt de ruimte groter laten lijken met een ronde tafel in klein formaat. Richmond eettafels met een diameter van 130 of 140 centimeter zijn er gemaakt van zwart eikenhout, met marmeren tafelbladen en gouden poten of juist wit met één grote, zwarte poot.

Grote Richmond Interiors eettafels

Voor grote families of mensen die vaak gasten over de vloer hebben, zijn er grote Richmond Interiors eettafels. Kies bijvoorbeeld voor de Richmond Interiors eettafel Hunter met een lengte van 230 centimeter. Deze tafel heeft een donker tafelblad met elegante gouden poten. De eettafel Blax is ovaal met een lengte van 250 centimeter en er zijn zelfs ovalen tafelbladen met een lengte van drie meter verkrijgbaar. Bij het kiezen van een tafel is het belangrijk om goed na te denken over je behoeften. Hoe groot is je gezin? Hoeveel gasten moeten er aan tafel kunnen? Op basis daarvan kies je het goede formaat.

De materialen

De Richmond eettafels zijn er gemaakt van diverse materialen. Een van de meest voorkomende materialen voor Richmond Interiors eettafels is donker eikenhout. Dit materiaal heeft een stoere uitstraling en zorgt ervoor dat de Richmond eettafel perfect in een industrieel interieur past. Je vindt in ons assortiment ook Richmond Interiors eettafels met een elegantere uitstraling. Kies bijvoorbeeld een model met een zwart, glazen tafelblad en gouden poten of ga voor een tafel gemaakt van marmer. Bij Richmond Interiors is iedere eettafel mogelijk: van elegant tot stoer en zelfs combinaties van de twee.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service