Richmond fauteuils

Na een lange dag neerploffen? Daarvan zul je echt genieten in de fauteuils van Richmond. De foto’s zeggen al genoeg: de fauteuils van Richmond hebben hemels zachte kussens, waar je heerlijk in weg kan zakken. Het comfort in combinatie met de mooie kleuren, rijke stoffen en stijlvolle details zorgt ervoor dat de fauteuils een geweldige toevoeging aan jouw interieur zijn!

Lees meer

1–24 van 66

Het merk Richmond Interiors

Met ruim 45 jaar ervaring is Richmond Interiors een gevestigde naam in de meubelindustrie. Na het in- en verkopen van antiek maakte het merk een overstap naar het produceren van eigen meubels. Hierbij maken ze nog steeds gebruik van de klassieke en elegante stijl waar het jaren geleden mee begon, maar wel met een toegevoegde moderne touch. De Richmond Interiors fauteuils hebben veelal een klassieke vorm in een moderne kleur of juist een moderne vorm met een klassieke kleur. Dit maakt de Richmond Interiors fauteuil tot een veelzijdig meubelstuk dat past bij verschillende interieurstijlen.

Blikvanger

Een fauteuil is een echte blikvanger in je woonkamer. Niet alleen biedt het extra zitruimte, maar een mooie Richmond fauteuil trekt de aandacht en bepaalt de sfeer in de ruimte. Een Richmond Interiors fauteuil is een perfecte manier om extra stijl aan je woonkamer toe te voegen. In ons assortiment vind je diverse Richmond Interiors velvet fauteuils in verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor een Richmond fauteuil die qua kleur of vorm goed past bij je bank. Om extra contrast te creëren kies je juist voor een fauteuil in een andere stijl of kleur. Dit zorgt ervoor dat je Richmond Interiors fauteuil een echte blikvanger wordt.

Diverse modellen

Je hebt de keuze uit allerlei Richmond fauteuils. We verkopen diverse fauteuils in neutrale kleuren. Je kunt hierbij denken aan een bouclé fauteuil in de kleur wit, een lichte Richmond fauteuil met een rugleuning in de vorm van twee opgestapelde letters C of een crèmekleurige fauteuil met een schelpvormige rugleuning. Deze Richmond Interiors fauteuils vallen op dankzij hun bijzondere vorm. Liever opvallen met kleur? Ook dat kan. De Richmond fauteuils zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals roze, donkergroen en blauw. De unieke en moderne fauteuils passen goed in diverse interieurstijlen.

Schommelstoel

Een bijzondere Richmond fauteuil is de schommelstoel. Deze Richmond Interiors fauteuil heeft fluwelen bekleding in de kleur roze en gouden schommelpoten. De stoel zit comfortabel dankzij de prettige rug- en armleuningen. Het interessante textuur op de rugleuning maakt de stoel net iets anders dan andere stoelen. Op deze heerlijke schommelstoel kun je comfortabel een goed boek lezen of je favoriete serie op tv kijken. Daarnaast is deze Richmond Interiors fauteuil natuurlijk een echte blikvanger in de ruimte. De Richmond fauteuil is ook beschikbaar in andere kleuren, bijvoorbeeld in een donkere tint. Bekijk ook eens de Richmond stoelen.