Richmond salontafels

Zoek je naar een salontafel met een eigentijds design, waarbij de details het verschil maken? Dat zijn de salontafels van Richmond. Door de gouden, zilveren en zwarte details passen de smaakvolle salontafels perfect in een modern interieur. Jij kan de salontafel vervolgens meer sfeer geven door het stijlvol aan te kleden met bijvoorbeeld een groot boeket bloemen, heerlijk ruikende geurkaarsen of een stapel koffietafelboeken.

Lees meer

1–24 van 122

Het merk Richmond Interiors

Het is al 45 jaar geleden dat het merk Richmond Interiors ontstond, toen nog onder een andere naam bekend. Oorspronkelijk deed het bedrijf aan in- en verkoop van antiek, maar tegenwoordig ontwerpen ze eigen meubels. Richmond Interiors staat voor stijlvolle meubels met een klassieke uitstraling en een eigentijdse touch. Richmond Interiors salontafels zijn dan ook klassieke meubels met moderne details, waardoor ze perfect in een modern interieur passen. In ons assortiment vind je diverse Richmond salontafels, zowel losse tafels als sets.

Klassieke uitstraling

De Richmond salontafels hebben de klassieke uitstraling waar het merk om bekend staat. Dit komt vooral door de gouden en zilveren details die veel van de Richmond Interiors salontafels hebben. Een Richmond salontafel op gouden of zilveren poten heeft een elegante uitstraling en is daarmee een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Een Richmond Interiors salontafel kan ook een robuustere uitstraling hebben, bijvoorbeeld door de hoekige, metalen poten in de kleur zwart. De robuustere modellen passen perfect bij een industriële woonstijl, terwijl de klassieke modellen juist mooi staan in modern interieur.

Salontafelsets

Van de Richmond Interiors salontafels worden een aantal geleverd in sets. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een set van drie Richmond salontafels met een rond houten tafelblad op elegante zwarte poten. De drie tafels hebben ieder een eigen hoogte en verschillende formaten tafelbladen, waardoor ze goed bij elkaar passen. Je kunt de Richmond salontafels bij elkaar zetten of juist één tafel op een andere plek in de ruimte zetten. Ook kun je kiezen voor een Richmond Interiors salontafel set bestaande uit twee tafels. Deze ronde tafels passen perfect onder elkaar en je kunt de onderste Richmond salontafel uitschuiven wanneer je meer ruimte nodig hebt.

Unieke ontwerpen

Iedere Richmond Interiors salontafel heeft een uniek ontwerp. De salontafels zijn echte blikvangers in de ruimte en helpen om sfeer te geven aan je woonkamer. Je kiest bijvoorbeeld voor een zilveren sofatafel met gekruiste poten of een set van twee salontafels met glanzende zilveren poten en een massief houten tafelblad. Op zoek naar een echte blikvanger? Dan kun je denken aan een set van twee gouden salontafels. De onderste tafel is compleet goud en de bovenste tafel heeft gouden poten en een glazen tafelblad. Deze luxe Richmond salontafel geeft je woonkamer een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor een mooie vaas met bloemen of een bak popcorn wanneer je een filmavond hebt.