Chat with us, powered by LiveChat
Richmond Interiors Merken Richmond spiegels

Richmond spiegels

Resultaat 1-8 van de 19 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-8 van 19

Toon:

Het merk Richmond Interiors

Richmond Interiors is een populair meubelmerk en je vind er onder andere allerlei soorten spiegels. Ruim 45 jaar geleden begon het merk antiek in te kopen en te verkopen, maar tegenwoordig produceert het enkel eigen meubels. Deze items zijn klassiek en elegant, maar wel met een moderne twist. De items hebben bijzondere ontwerpen en passen goed in moderne interieurs. Een Richmond spiegel is in allerlei uitvoeringen beschikbaar en in ons assortiment vind je een ruime selectie. Je kiest bijvoorbeeld voor een Richmond Interiors spiegel met veren, meerdere spiegels die gecombineerd worden of juist voor een simpel ontwerp.

Ontwerp met veren

Is jouw woonstijl als bohemian te omschrijven? Dan is een spiegel met veren een mooie toevoeging aan je interieur. Je kiest bijvoorbeeld voor een ronde Richmond spiegel met rondom uitstekende veren. Deze zwarte veren vormen een cirkel en de Richmond Interiors spiegel heeft iets weg van een bloem. Een ander model met veren bestaat ook uit een ronde Richmond spiegel met daaromheen kleine veren die van een pauw lijken te zijn. De spiegel is goud omrand en heeft nog drie andere ronde randen met steeds ruimte ertussen. De pauwenveren houden het geheel bij elkaar en deze combinatie zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Meerdere spiegels gecombineerd

Een aantal van de spiegels bestaan uit verschillende losse spiegels die gecombineerd zijn tot één geheel. Zo is er een Richmond Interiors spiegel die bestaat uit 25 rechthoekige spiegeltjes met afgeronde randen. Ieder spiegeltje is goud omrand en het geheel is vijf bij vijf kleine spiegels. Een andere combinatie van spiegeltjes zie je in de Richmond spiegel “Birche”. Deze spiegel doet enigszins denken aan een gemetselde muur en bestaat uit 16 afzonderlijke spiegels. In ons assortiment vind je ook combinaties van ronde spiegels, waarbij de spiegels iets meer verspreid zijn. De Richmond Interiors spiegel “Isaiha” combineert vier ronde spiegels met drie gouden cirkels tot één geheel.

Simpele ontwerpen

Bijzondere ontwerpen kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur, maar soms staat een simpel ontwerp juist beter. Het hangt geheel af van je bestaande interieur en of hier al meerdere blikvangers te vinden zijn. Een Richmond spiegel kan ook een klassiek en simpel ontwerp hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde spiegel met een gouden of zwarte rand. Een andere optie is een rechthoekig model, al dan niet met afgeronde hoeken. De simpele ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je altijd een passende Richmond Interiors spiegel vindt.

Gouden spiegels

Het frame van een Richmond spiegel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de spiegel. Wanneer je bijvoorbeeld voor een dun frame kiest, ziet de spiegel er elegant uit en lijkt de spiegel zelf groter. Een dikker frame zorgt juist voor een stoerdere of robuustere uitstraling. Ook de kleur van de Richmond Interiors spiegel heeft invloed op de uitstraling. Door voor een Richmond spiegel met een gouden frame te kiezen, zorg je voor een elegante uitstraling. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een set met 25 kleine spiegels die allemaal een gouden frame hebben of een grotere spiegel met een rechthoekig gouden frame.

Zilveren spiegels

Naast Richmond spiegels met gouden frames, kun je ook gaan voor een Richmond Interiors spiegel met een zilveren frame. Een voorbeeld hiervan is een set bestaande uit negen rechthoekige spiegeltjes die met elkaar gecombineerd worden, allen met een zilveren frame. Goud heeft een warme en gezellige uitstraling, terwijl zilver juist koeler is maar toch elegantie uitstraalt. Naast goud en zilver kies je ook voor spiegels met een strakke, zwarte rand. Deze spiegels stralen eenvoud uit en zijn makkelijk te combineren met allerlei andere meubels en decoratie items.

Spiegelklok

Een van de meest bijzondere Richmond spiegels is de spiegelklok. In totaal verkopen we twee spiegelklokken, waarvan eentje volledig een spiegel is en van de andere alleen het binnenste gedeelte van de wijzerplaat. Rondom de Richmond Interiors spiegel zijn de getallen voor het lezen van de tijd te zien precies in het midden van de spiegel zijn de wijzers bevestigd. Een Richmond spiegelklok zorgt voor een bijzonder effect aan de muur. Zo wordt bijvoorbeeld de bank weerspiegeld, een boekenkast of zie je jezelf waanneer je de kamer in loopt. Deze unieke combinatie van Richmond spiegel en klok is een echte blikvanger in de ruimte.

Houten spiegels

In veel interieurs wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Zeker in een landelijk interieur of een Scandinavisch interieur zie je voornamelijk natuurlijke materialen terug, waaronder veel hout. In deze woonstijlen kun je kiezen voor een spiegel met een houten frame die daar goed bij past. Je kiest bijvoorbeeld voor een Richmond Interiors spiegel met een rechthoekige vorm en een dikkere, houten rand. Deze spiegel heeft een stoere en natuurlijke uitstraling, die perfect past bij een landelijk interieur. Met meer dan een meter hoogte is deze spiegel perfect voor in de slaapkamer of in de entree.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service