Chat with us, powered by LiveChat
Banken Tuinbanken

Tuinbanken

Resultaat 1-8 van de 12 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-8 van 12

Toon:

Tuinbanken bij Skogen

Een tuinbank vormt de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke werkweek en om quality time door te brengen met je gezin en vrienden. Het is belangrijk dat een tuinbank niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar vooral ook comfort biedt. Een goed verzorgde tuin met een comfortabele tuinbank voegt echt waarde toe aan je buitenleven. Als je op zoek bent naar een unieke tuinbank die je buitenruimte karakter geeft, kijk dan eens in ons assortiment!

Welke tuinbank moet ik kiezen?

Laten we beginnen met de locatie, misschien wel de meest cruciale factor. Als je tuinbank onder een gezellige overkapping staat, weet je meteen hoeveel ruimte je hebt en welke materialen geschikt zijn. Houd rekening met eventuele ruimte om eromheen te kunnen bewegen. Als de tuinbank ‘onbeschermd’ staat, moet je rekening houden met afdekzeilen en het verplaatsen van de bank. Het gewicht en de lengte spelen dan ook een grotere rol!
De hoeveelheid zon die jouw tuinbank krijgt te verduren, is ook van belang, vooral als het gaat om materialen, zoals hout of bij zwarte tuinbanken. De zon kan immers snel verkleuring veroorzaken.
Dan heb je de keuze tussen duurzaam hout, zoals bamboe, of een tuinbank die generaties meegaat, zoals een metalen variant. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
En tot slot; de stijl. Vaak is dit het eerste waar mensen naar kijken, en dat is begrijpelijk. Je wilt tenslotte dat je tuinbank naast comfortabel en functioneel ook een aanvulling is op de esthetiek van je buitenruimte.

Welke soorten tuinbanken zijn er?

Voordat je kunt kiezen voor welke stijl je gaat is het fijn om te weten welke tuinbanken er zijn!

Loveseat
Een loveseat heeft vaak een geschakelde samenstelling, waar jij met je partner in plaats kunt nemen en kunt genieten van elkaars gezelschap. Dit is, zoals de naam doet vermoeden, een klein tuinbankje. Een ideale plek voor een drankje met z’n twee! Vaak is de loveseat vergezeld van een tafel.

Parkbank
De parkbank is een oude bekende en al eeuwen oud! Maar niettemin staat ie perfect in jouw tuin! De parkbank zie je vaak in volledig hout, volledig metaal of een mix. Wat ons betreft zijn de veelvoorkomende houten tuinbankjes de juiste keuze.

Rugloze bank
Een rugloze bank is strak, design en vaak van hout! Vaak een klein tuinbankje, die eenvoudig te verplaatsen is, maar die je ook weer snel tevoorschijn kunt toveren bij een bbq! Hou er wel rekening mee dat je geen steun hebt aan je rug.

Loungebank
Deze populaire bank is vaak royaal en is voorzien van rugleuning. Een bank om heerlijk in te verdwijnen en genoeg plek voor al je vrienden! Ook de loungebank is er in vele vormen; van een teak tuinbank tot een tuinbank voor op je balkon!

Boombank
Een boombank is wat de naam al doet vermoeden een bank om een boom heen gebouwd. Deze boombanken staan vaak perfect in een grotere tuin en bij een grote boom.

Tuinbanken bij Skogen

Tuinbankjes kopen doe je bij Skogen! Een comfortabele tuinbank is een investering in jouw buitenleven. Een investering voor in jouw tuin, waar je kunt genieten van de warme zon, het gezelschap van vrienden en natuurlijk de natuur.

Ben jij dus op zoek naar een tuinbank, die nog jaren mee kan en bovendien een duurzaam natuurproduct is? Kijk dan in het assortiment van Skogen. Skogen staat voor duurzame, natuurlijke meubels. Niet voor niets is onze slogan ‘Where nature and design weave one tale’. Je kiest dus bij ons niet alleen voor een milieuvriendelijk natuurproduct, bovendien is ons assortiment volgens de laatste trends.

Bij Skogen geniet je te allen tijde van de best mogelijke service, eenvoudig bestellen en betalen, maar ook nog van een razendsnelle levering! Wij garanderen binnen één dag reactie en geen vraag is ons te gek. Wist je trouwens al dat onze service ook doorwerkt in de verzending? Vanaf €100,- is dit namelijk gratis!
Onze producten worden niet gemonteerd geleverd. Bij elk product wordt een handleiding geleverd, waardoor je dit product binnen een handomdraai in elkaar hebt gezet.

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service