Chat with us, powered by LiveChat
Tuinmeubelen Tuintafels

Tuintafels

Resultaat 1-0 van de 0 resultaten wordt getoond.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-

Klantenbeoordeling 4.8/5

Bekijk onze producten in
virtual reality beelden (VR)

Toon 1-0 van 0

Toon:

Tuintafels bij Skogen

Bij Skogen geloven we in de kracht van harmonie tussen design en natuur en vooral op een plek als de tuin. Een tuin kan een magische plek zijn waarin je tot rust komt, samenkomt met familie en vrienden, maar ook waar je in de zomer lekker kunt werken en meetings kunt doen. Een tuintafel is meer dan enkel een meubelstuk; het is de plek waar jij herinneringen aan maakt. Die herinneringen maak je dan aan één van de mooiste tafels die er zijn. Breng dus je tijd buiten door aan één van onze exclusieve tafels in onze collectie.

Hoe kies ik de juiste tuintafel?

Maar hoe kies je nu de juiste tuintafel? Wij nemen jou mee in een aantal tips om de beste tuintafel te kiezen voor jouw achtertuin.

Locatie

Denk goed na over de locatie! Plaats je de tuintafel onder een sfeervolle overkapping of moet je de tafel telkens bij slecht weer binnen zetten of bedekken onder zeilen? Dit alles telt mee in de keuze voor jouw tuintafel!

Afmetingen

Nu je weet waar je de tuintafel wilt plaatsen kun je de afmeting kiezen! Je kunt beter een kleine tuintafel kiezen, die ruimte overhoudt aan de locatie, dan dat je teveel ruimte kwijt bent! Denk ook eens aan een ronde houten of ovale tuintafel. Beide tafels bieden meer zitmogelijkheden rondom en bewegingsruimte!

Onderhoud

Een houten tuintafel vergt altijd onderhoud! Met name een teakhouten tafel vraagt om regelmatig schoonmaken, drogen en een behandeling. Mocht je hier niet op staan te kijken, dan is een metalen tuintafel of een kunststof tuintafel de beste keuze voor jou!

Tuintafels bij Skogen

Tuintafels koop je bij Skogen! Een houten, duurzame tuintafel is een investering in jouw buitenleven, maar ook in het milieu. Een teakhouten tuintafel kan bij gedegen onderhoud namelijk generaties meegaan en is daardoor een verstandige investering! Skogen staat voor duurzame, natuurlijke meubels. Niet voor niets is onze slogan ‘Where nature and design weave one tale’. Je kiest dus bij ons niet alleen voor een milieuvriendelijke tuintafel, bovendien is ons assortiment volgens de laatste trends.

Bij Skogen geniet je te allen tijde van de best mogelijke service, eenvoudig bestellen en betalen, maar ook nog van een razendsnelle levering! Wij garanderen binnen één dag reactie en geen vraag is ons te gek. Wist je trouwens al dat onze service ook doorwerkt in de verzending? Vanaf €100,- is dit namelijk gratis!

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service