Chat with us, powered by LiveChat
Home Stoelen Barkrukken Bouclé barkrukken

Bouclé barkrukken

Comfortabele barkrukken bestaan en door voor een bouclé barkruk te kiezen, ben je verzekerd van zitcomfort. Deze prachtige stoelen zijn gemaakt van een zacht materiaal, waardoor je heerlijk op de bouclé barkruk zit. De meeste exemplaren hebben een rugleuning die zorgt voor extra zitcomfort. In ons assortiment vind je diverse bouclé barkrukken, bijvoorbeeld op elegante gouden poten of juist op zwarte poten met een stoere uitstraling. Je kiest voor een bouclé barkruk in een lichte kleur die goed bij jouw interieur past. We verkopen verschillende merken die elk hoogwaardige meubels maken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is bouclé?

Een bouclé barkruk is gemaakt van bouclé. Dit is een weefsel met kleine lussen aan de oppervlakte. De lusjes zorgen ervoor dat de stof lekker aanvoelt wanneer je over de barkruk strijkt en geven de stoel een mooie uitstraling. Bouclé wordt niet alleen voor de bekleding van barkrukken gebruikt, maar de techniek is ook geschikt om bijvoorbeeld tapijten te maken. Een bouclé barkruk heeft vaak een lichte kleur, die goed past bij de uitstraling van de kruk. Denk hierbij aan kleuren zoals crème, gebroken wit en wit. In ons assortiment vind je diverse bouclé barkrukken en boucle stoelen met ieder een eigen uitstraling.

Op hoge poten

Een bouclé barkruk ziet er heel anders uit dan de typische houten barkruk. De bouclé barkruk heeft bijvoorbeeld een rugleuning en een zachte zitting, wat zorgt voor zitcomfort. De barkruk van bouclé lijkt veel op een gewone eetkamerstoel, maar dan op hoge poten en met een kortere rugleuning. De bouclé barkruk heeft meestal een lichte kleur, waardoor de stoel een rustige uitstraling heeft. Afhankelijk van de poten, is de bouclé barkruk iets stoerder of eleganter. Je kiest een model passend bij je woonstijl en kunt zo comfortabel aan de bar in de keuken zitten te kletsen.

Barkruk met rugleuning

Barkrukken staan niet bekend om hun zitcomfort, maar dat is onterecht in het geval van de bouclé barkruk. Deze barkruk heeft namelijk een rugleuning die ervoor zorgt dat je comfortabel zit. Dit steuntje in de rug zorgt ervoor dat je veel langer lekker zit op deze kruk. Daarnaast zorgt de bekleding van bouclé ervoor dat je zacht zit, wat niet het geval is op de standaard houten barkruk. Door voor een comfortabele kruk van bouclé met rugleuning te kiezen, zorg je ervoor dat mensen graag aan je bar zitten en hier lange tijd genieten van zitcomfort.

Elegante barkrukken

Heb je een elegante woonstijl? Dan wil je ook graag een elegante barkruk die hierbij past. De bouclé barkruk is verkrijgbaar met gouden poten, waardoor de stoel er elegant uitziet. De hoge, gouden poten zijn slank en zorgen voor een bijzondere uitstraling. Je kiest bijvoorbeeld voor een model waarbij de rugleuning met dezelfde gouden buizen aan de zitting verbonden is. In een stoerder interieur kies je voor de bouclé barkruk van bijvoorbeeld Richmond Interiors met zwarte poten en een uitsparing in de rugleuning. Deze bouclé barkruk zit erg comfortabel en past met zijn neutrale kleuren in de meeste interieurs.

Onze klantenservice staat voor je klaar