Richmond hanglampen

De hanglampen van Richmond geven sfeer aan iedere ruimte in huis. Want niet alleen meubels, maar ook lampen kun je woon- of eetkamer uitstraling geven. Varieer met de verlichting om zo een passend licht te vinden dat bij de stemming hoort. Zeg nou zelf: een romantisch diner wordt toch nog sfeervoller met een gedimd licht? Ontdek de hanglampen van Richmond in diverse stijlen, kleuren en vormen.

Lees meer

1–24 van 33

Het merk Richmond Interiors

Al 45 jaar is Richmond Interiors een speler met naamsbekendheid in de meubelindustrie. Vroeger handelde het merk in antiek, maar tegenwoordig produceren ze hun eigen unieke meubels. Dit zijn onder andere de klassieke en elegante Richmond Interiors hanglampen. Deze Richmond hanglampen hebben allemaal een klassieke uitstraling met een moderne twist. Dit zorgt ervoor dat een Richmond Interiors hanglamp goed past bij verschillende interieurstijlen. Je kunt de lampen ophangen in je moderne woonkamer, maar vindt ook varianten voor een industriële of retro woonstijl. De Richmond hanglampen hebben unieke uitstralingen en zijn echte blikvangers.

Elegante uitstraling

De Richmond Interiors hanglampen hebben een elegante uitstraling. Hoewel iedere Richmond Interiors hanglamp er anders uitziet, hebben de lampen hun klassieke uitstraling met moderne touch gemeen. Sommige Richmond hanglampen hebben een ronde lichtplaat, in andere modellen passen verschillende ledlampen en er zijn ook varianten met plek voor één ledlamp. Je kunt voor een warme lichtkleur kiezen om de ruimte gezellig te verlichten of juist voor wit licht met een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de elegante Richmond hanglampen veelzijdig inzetbaar zijn. Je kunt goed studeren of lezen bij een natuurlijker licht en warm licht zorgt juist voor sfeer in de woonkamer.

Woonstijlen

In ons assortiment vind je allerlei soorten Richmond Interiors hanglampen. Iedere Richmond hanglamp heeft een andere stijl en past daarmee bij een ander soort interieur. Sommige Richmond hanglampen hebben een minimalistische uitstraling die ideaal is voor een Scandinavisch interieur. Robuuste lampen passen in een industriële woonstijl, een klassieke hanglamp met glas past in een klassiek interieur en de opvallende Richmond hanglamp met zilveren kralenslingers is geschikt voor een bohemian of retro interieur. Wat je woonstijl ook is, in ons assortiment vind je altijd een passende Richmond Interiors hanglamp.

Opvallende modellen

Ben je op zoek naar een opvallende hanglamp? Dan zijn de Richmond hanglampen een uitstekende keuze. Naast minimalistische en neutralere modellen, vind je namelijk een hoop opvallende ontwerpen. Hierbij kun je denken aan een Richmond hanglamp met glazen bolletjes die iets weg hebben van een tros druiven of een Richmond Interiors hanglamp met veren. De hanglamp met een zilveren kralenslinger zorgt voor een speels effect, net als de gouden hanglamp die streepjes licht doorlaat en voor unieke verlichting zorgt. Je hebt ruime keuze uit opvallende modellen, waardoor je altijd een prachtige blikvanger voor jouw ruimte vindt.