Richmond lampen

Voor iedere ruimte biedt Richmond een stijlvolle lamp. Of je de lamp nou wilt ophangen of neerzetten… De lampen van Richmond hebben een unieke uitstraling waarbij door de ontwerpers is gekeken naar stijlvolle details. Geen doorsnee lampen dus, maar lampen die echt iets toevoegen aan jouw interieur. Vooral als je houdt van zilveren of gouden details, zal je je ogen uitkijken bij deze lampen.

Lees meer

1–24 van 101

Het merk Richmond Interiors

45 jaar geleden begon met merk Richmond Interiors, toen nog onder een andere naam bekend, met het inkopen en verkopen van antiek. Hiermee hadden ze behoorlijk wat succes en bouwden ze hun naamsbekendheid op. Tegenwoordig ontwerpen en produceren ze hun eigen meubels. Het merk staat voor klasse en verkoopt nog steeds klassieke items, maar wel met een moderne uitstraling. Een Richmond Interiors lamp is een mix van bijvoorbeeld klassieke kleuren en materialen met eigentijdse print. Alle items zijn echte blikvangers. Wij verkopen Richmond Interiors lampen in allerlei uitvoeringen, van hang- en wandlampen tot losse lampenkappen.

Hanglampen

Zoals de naam hanglamp al zegt, hangt deze aan het plafond. Hanglampen zijn ideaal voor boven de eettafel, maar staan ook goed in de woonkamer boven bijvoorbeeld de zithoek. Wij verkopen Richmond lampen voor verschillende woonstijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speelse hanglamp gemaakt van ijzer en glas. De vijf glazen lampen hangen op verschillende hoogtes, wat zorgt voor het speelse effect. Een andere optie is een minimalistische hanglamp enkel bestaande uit een hangende, bronzen cirkel die licht geeft. De hanglamp Daria is een echte blikvanger met zes glazen lampen die uitsteken in verschillende richtingen.

Wandlampen

Bij een Richmond lamp kun je ook aan wandlampen denken. Richmond heeft namelijk wandlampen in uiteenlopende stijlen. Je kiest bijvoorbeeld voor een chique lamp van kristal en aluminium, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op zoek naar een echte blikvanger? Dan kun je denken aan een wandlamp in de vorm van een gouden slang met daarboven een simpele zwarte lampenkap. Dankzij de gebruikte materialen weerspiegelen sommige wandlampen unieke patronen en zorgen ze voor prachtig licht in huis. Een wandlamp kun je overal in huis ophangen, bijvoorbeeld in de eetkamer of woonkamer. Je kunt de wandlamp ook in de slaapkamer gebruiken voor naast het bed.

Lampenkappen

Van het merk Richmond Interiors koop je niet alleen lampen, maar vind je ook losse lampenkappen in ons assortiment. Je vindt onder andere lampenkappen met dierenprint. Zo verkopen wij een zilveren lampenkap met een subtiele krokodillenprint. Van een afstand zie je alleen een subtiel textuur en van dichterbij herken je pas dat het een krokodillenprint is. Of wat dacht je van een lampenkappen met een hippe slangenprint? Deze lampenkappen trekken de aandacht in de ruimte en zorgen voor een speels effect. Je vindt verschillende glanzende lampenkappen met een subtiel motief in kleuren zoals goud en taupe. Een andere blikvanger is de unieke ovaalvormige lampenkamp in de kleur roze.