Richmond tv meubels

In de collectie van Richmond vind je tv meubels in diverse stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo vind je tv meubels die een strakke uitstraling hebben, zonder kastjes, of juist tv meubels die wat extra opbergruimte bieden. De tv meubels passen erg goed in een modern interieur dat wel een beetje extra kan gebruiken. De tv meubels zijn namelijk absoluut niet doorsnee, maar springen eruit! Ontdek het aanbod stijlvolle tv meubels van Richmond bij Skogen.

Lees meer

1–24 van 29

Het merk Richmond Interiors

Richmond Interiors is een merk met 45 jaar ervaring. Het merk begon met het in- en verkopen van antiek, maar is overgestapt op het produceren van eigen meubels. Dit zijn altijd klassieke meubels met een modern element. Dit maakt Richmond Interiors tv-meubels veelzijdig en geschikt voor diverse woonstijlen. Een Richmond Interiors tv-meubel heeft een elegante uitstraling en is vaak gemaakt van hout. Toch heeft het Richmond tv-meubel ook een moderne uitstraling, dankzij moderne materialen of interessante vormen. De meubels zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar en je kiest altijd een model passend bij je interieur.

Industriële stijl

Veel van de Richmond Interiors tv-meubels hebben een industriële stijl die uiteraard goed in een industrieel interieur past. Deze woonstijl maakt veel gebruik van donker hout, heeft metalen details en ziet er stoer uit. Dat is precies hoe een Richmond Interiors tv-meubel eruit ziet: stoer en rauw. De Richmond tv-meubels zijn gemaakt van verschillende soorten hout, in de meeste gevallen een donkere variant. De poten zijn juist van zwart of gouden metaal, waardoor het Richmond tv-meubel een stoere uitstraling krijgt. Er zijn ook zwarte Richmond tv-meubels beschikbaar. Al deze stoere meubels passen goed bij een industrieel interieur.

Inclusief opbergruimte

Wil je graag spullen opbergen in je Richmond Interiors tv-meubel? Naast een aantal modellen waarop je enkel je tv kwijt kunt, zijn er ook allerlei modellen Richmond tv-meubels met opbergruimte. Hierbij kun je denken aan een extra plank om toebehoor voor de tv op te slaan, maar ook aan modellen met diverse opbergvakken of lades. Zo staat je tv op de perfecte hoogte om comfortabel te kijken en gebruik je de ruimte eronder nuttig voor de opslag van spullen. Je hebt de keuze uit Richmond Interiors tv-meubels met open vakken of planken en varianten met deurtjes. De deurtjes zorgen ervoor dat het meubel er strak uitziet en je spullen niet in het zicht staan.

Gouden details

Veel van de Richmond tv-meubels (bijvoorbeeld de Richmond Blackbone serie) hebben gouden details. Dit geeft het Richmond tv-meubel een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat het net even anders is. Bij gouden details kun je denken aan hendels om de deurtjes te openen of aan de poten van het meubel. Het meubel zelf heeft vaak een zwarte kleur of is gemaakt van donker hout. De gouden details steken hierbij af en zorgen voor een unieke uitstraling. Houd je niet zo van goud? Een aantal van de Richmond Interiors tv-meubels zijn ook beschikbaar met zilveren details.