Chat with us, powered by LiveChat
Home Woontrends De budget loungeset voor in jouw tuin

De budget loungeset voor in jouw tuin

Zonder op je horloge te kijken of de zonnestand te bekijken weet je al wel hoe laat het is, de zomer komt er weer aan! Het is weer de tijd van het jaar om de barbecue tevoorschijn te toveren uit je garage of schuur. Niets is fijner dan samen met je vrienden, familie en andere bekenden lekker te gaan barbecueën met een lekker wijntje of biertje er bij. Dit is wat ons betreft dan ook wel één van de geluksmomentjes in het leven. Voordat het eenmaal zover is, moet je natuurlijk wel een goede loungeset hebben om heerlijk te kunnen chillen. Speciaal voor jou zullen we bespreken wat een budget loungeset precies is en hoe je deze op kan leuken.

De perfecte budget loungeset creëren

Bij het uitzoeken van de juiste loungeset bekijk je natuurlijk eerst met hoeveel personen je thuis bent, of hoeveel personen er gewoonlijk komen barbecueën. Aan de hand hiervan kan je namelijk bepalen hoe groot je loungeset moet worden. Het probleem met deze loungesets is dat deze vaak prijzig zijn en alleen in de zomer worden gebruikt. Om je hierbij te helpen hebben we de volgende oplossing bedacht; een binnenmeubel gebruiken als buitenbank of buitentafel, simpel toch? Om je een idee te geven welke soorten meubels hiervoor geschikt zijn, willen we graag helpen om jouw match made in heaven te vinden voor in de tuin.

De materiaalkeuze

Het belangrijkste obstakel bij het gebruiken van een binnenmeubel als buitenmeubel is het materiaal waarvan de meubels zijn gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld geen buiten loungestoelen gebruiken die gemaakt zijn van leer of andere materialen die niet weerbestendig zijn. Om hier op in te spelen kan je beter gebruik maken van weerbestendige materialen.

De geschikte loungestoel voor een match made in heaven

Eén van deze weersbestendige materialen is kunststof, dit materiaal is tegen alle weertypen bestand en geeft daarnaast extra allure aan je terras. Daarnaast is ijzer of aluminium natuurlijk een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor buiten. Om de keuze voor de juiste buitenstoel helemaal gemakkelijk te maken, hebben we een stoel die nooit teleurstelt in de tuin. Dit is de cocktail Luca stoel. Deze is natuurlijk in diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor je hem gemakkelijk kan matchen met de kleur van je bloemen en planten! Het schoonmaken van de Cocktail Luca stoel kan je gemakkelijk doen door de tuinslang er op te zetten, je hoeft niet bang te zijn dat de lak er af gaat. Eventueel kan je een borsteltje gebruiken voor de grote schoonmaak.

De sierkussens om het geheel af te maken

Als je een hele tijd zit, krijg je vaak een zere bil of ook wel een ‘houten kont’. Om dit te voorkomen raden wij je aan om altijd een sierkussen te gebruiken om comfortabel te zitten. Naast dit functionele voordeel geeft zo’n fijn kussentje natuurlijk ook extra sfeer! Wel raden wij je aan om voorzichtig te doen met je kussens. Ruim ze bijvoorbeeld altijd op als je lekker in de tuin hebt gezeten in een opbergmand of opbergkist. Hiermee voorkom je dat de kussens vochtig worden en kun je er langer van genieten.

Wij hopen dat je heerlijk met je collega’s, vrienden en familie buiten kan zitten, zonder dat je teveel hoeft te betalen!

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Optie voor installatie service