Chat with us, powered by LiveChat

Vloerkleden bij Skogen: warmte voor de winterse gezelligheid!

Vloerkleden bij Skogen

Niets schreeuwt warmte in de koude dagen meer dan een gezellig en knus vloerkleed aan je voeten! De dagen worden steeds korter, het wordt natter en de echte kou staat ook voor de deur. Nog even en de enige manier om je hiertegen te wapenen is met een haardvuur, een lekkere kop warme thee of chocomel, een snack en genieten voor de buis. Zo kom jij de donkere avonden en het weekend door! Wat nog mist aan het rijtje is een fijn vloerkleed, dat jou de broodnodige warmte kan geven. Een tapijt doet natuurlijk meer dan dat, het verfraait ook jouw woonkamer. Warmte en stijl bereik je met de vloerkleden van Skogen!

Skogen heeft vloerkleden in alle denkbare variaties, waaronder luxe vloerkleden, ronde kleden en zowel hoog- als laagpolige varianten. Verken vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan vloerkleden, voor elke woning, en laat de warmte je overtuigen! 

Vloerkleden tegen de kou en voor warmte

Een vloerkleed is een eerste verdediging tegen de kou én voelt prettig aan de voeten. Het maakt niet uit of je ervan houdt, of je met je blote voeten of met extra dikke wintersokken geniet van het gevoel aan je zolen. Het is altijd heerlijk met de warmte van een vloerkleed aan je voeten en een stevig haardvuur aan.
Daarnaast is een tapijt een warme en beschermende plek voor de kinderen om op te spelen, maar ook een heerlijke plek voor de hond om languit te genieten. Een prettig bijkomend voordeel is dat je jouw visgraat- of kostbare tegelvloer beschermt en de akoestiek verbetert!  

Voor ultieme bescherming tegen de kou raden wij een wollen vloerkleed aan. Met name een wollen vloerkleed op de badkamer, als je uit de douche stapt in de ijzige winter, is geen overbodige luxe. Een heerlijke warme douche in de ochtend, terwijl het buiten vriest dat het kraakt, is een perfecte manier om de dag mee te starten. Met je blote voeten op een koude tegelvloer komen na een warme douche is dan niet wat je wilt!  

Vloerkleden in verschillende vormen en maten

Hoe kies je het beste vloerkleed voor jouw woning?

Welk vloerkleed past er bij jouw woning? We geven je een aantal bruikbare tips, zodat jij zo snel mogelijk een keuze kunt maken en dus ook zo snel mogelijk kunt genieten van een warm vloerkleed!

Zoek een complementaire kleur voor jouw woonkamer. Kijk goed naar wat jouw bank ‘aan kan’, als je het vloerkleed daar plaatst. Het is altijd een schot in de roos als je een accentkleur, van bijvoorbeeld de eetkamerstoelen bij de eettafel, pakt en die laat terugkomen in het vloerkleed bij de hoekbank! Heb je hierover vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij hebben gespecialiseerde interieurstylisten in dienst, die er alles aan doen om jouw woonwensen te bereiken!

Let daarnaast goed op de afmeting van het vloerkleed. Te groot of te klein trekt zelfs onnodige aandacht naar het vloerkleed! Meet dus goed op en leg desnoods de oppervlakte uit met wat hulpmiddelen, zoals vuilniszakken.

Stijl is altijd in the eye of the beholder. Kijk goed naar welke kleur er past in jouw woning en bedenk vooraf wat jouw smaak is. We zien de laatste jaren vooral een toename in vintage stijl vloerkleden. Deze kleden passen in een divers aanbod aan woonstijlen. Vooral een vintage vloerkleed in groen doet het vaak goed! Daarnaast zien we hoogpolige beige vloerkleden steeds beter verkopen. Perfect voor een Scandinavische of moderne woonstijl!

 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Klanten geven ons een 9.8

Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-

Optie voor installatie service